Godmorgon Valborg!

Solen skiner, jag vaknar pigg före väckarn, snart en sväng på stan med malin, ikväll blir det grillat. Grillad majs! Kan det bli bättre:)

Vårmalin


Vad duktig du är!

Stefan säger: Jag skurade ju hela köket i måndags.
Det betyder: Jag torkade till.o.m. spisen när jag diskade.

Du behöver inte bli arg när du läser de här på jobbet imorgon.

Idag på jobbet

Blev vi bjudna på tårta som stod ute hela lördag natt, utan att ens vara övertäckt. Fresh. Det vara bara jag å malin som visste att tårtan stått ute, och personen som hade mage att ställa in sina tårtor i personalmatsalen förståss. Vi åt ingen tårta! Ingen i vårat bord åt för vi varnade dom. Förutom L, hon skulle göra allt för minsta lilla honungsdroppe så hon brydde sig inte. Eller så fatta hon inte våran svenska varning. Fast hon hade ändå ätit, även om ja slitit tallriken ifrån henne.

Bara babbel

Jag var så sjuukt trött igår så de är inte sant. Tung helg, hatar å vakna 04.55. Lördagen bjöd dock på ganska mycke skratt, hihi. Men den här dagen har varit bra:) Jag tror det var för att jag bestämde mig imorse för att det skulle va en bra dag. Eller än så länge iaf. Vi har grusträning ikväll och de regnar, blä. Eller justja, en grej som inte heller var bra jag har varit aaarg. Finns det nåt företag som behandlar sin personal sämre? Skulle inte tro det. Jag pratar verkligen inte om Photomic måste jag bara klargöra. Babbel babbel

Lördag

Jag har mycket att skriva men allt jag säger är trött! Malin kanske orkar ge en recension av dagen.

Älskade helg

Nu tar jag ett djupt andetag och dyker in i dödarhelgen! Å, jag längtar till söndagkväll då ja får andas ut. Börjar med ett nytt försök med att byta däck efter att ha hittat det försvunna fjärde däcket. Sen match, sova, jobba, stressa, match,match, sova, jobba!

Kärrtorp...

Njaa, ja vet inte. Känns som ännu ett Annelund...Det är ju till o med närmare här till stan än där men då skulle de ju iofs va 15 min till sthlm city. Det är det inte här...

Meant to be?

Har ju pratat jättemycket om sthlm nu. Då ringer pappa å säger att han har en lägenhet! En 2:a på 53 kvadrat vid globen. Från första juli...

Stockholm stockholm stockholm

Jag frågade mamma lite halvhjärtat om inte dom kan flytta till Stockholm. Hon svarade utan tvekan JA! Det var lite oväntat men nu är jag jättesugen på att flytta! Då var ju mammaprobemet löst, bara att få med alla vänner då;) Tänk er vilket ökat utbud på mysiga promenadstråk, uteserveringar, helgaktiviteter, affärer, utbildningar, jobb! Å billigare att åka utomlands, en sista-minuten-londonweekend kanske?:) Yes, jag vill!


Sockerchock

Fortfarande vaken. Tröttheten byttes ut mot illamående och huvudvärk. Kan bero på att det nu ligger en tom godispåse bredvid mig.

Trötter.

En och en halv timma kvar tills färjan börjar.
Mina ögon vill säga godnatt nu nu nu!
Jag lider med Malin som ska träna till 22!
Vi fick träffa en kvinna idag som minsann klarade av att berätta hela sitt livs historia på en lunch. Halvtimmesunch.
Jag misstänker att hon ska vara med oss hela dagen imorgon. Trötta öron.

Uppdatering ja.

Igår hade vi Photomicträff i Skellefte. Alltid lika kul å alltid lika mycke mat!:) Nu känner jag mig riktigt taggad för en ny säsong, känns bra med lite uppdatering. Varit lite nervös för studenten, men blev lite lugnad:) Dels för att jag inte ska till Haparanda där ja vet att det var svårt å hitta en bra plats. Å i Ume skulle jag va inomhus så slipper bry mig om solen. tjoho! Har dock ingen aning om vars de kan bli den 5:e juni. Trodde det skulle bli i arvidsjaur men det lönade sig tydligen inte att skicka nån dit.

Match idag. Kul att jag är delaktig i fotbollen. Tränar typ inte, missat varenda match hittills. Men det blir väl bättre nu! Det blir trevligt att titta iaf:) Soligt väder men säkert inte så varmt ändå, klädproblem, snälla sommar kom nu så man bara kan dra på sig ett par shorts å linne.

de va de

Påskafton.

Idag blir det till att göra lite nytta! Å ingen sol idag, nog trodde jag den skulle lysa starkast idag bara för att vi jobbar hela dagen. Den kanske kommer imorgon:) Å efter jobbet, vem vet det kanske händer nåt kul då:) Kanske Kanske. Va tusan, nu har jag säkert pratat för mycke om de.
Det kanske finns en liiten liiten möjlighet att det blir kvar några sista-minuten platser till imorgon. Hoppas!

Nej förresten

Det där var bara jobbiga tankar. Det är inte bara jobbigt. Det är bra också. Speciellt i år kommer det bli braa, visst Linnéa!

Mardrömmar

Jag drömde att jag helt plötsligt skulle ut på ett fotojobb klockan tre på natten. All min utrustning var utspridd, precis som den är nu. Så självklart hade jag glömt hälften när jag kom fram till skolan. Jag fick vända, flera timmars körning skulle jag klara på en minut. Sen var allt frid och fröjd, barnen satt där så söta. Då var det helt plötsligt en hel jävla vägg i vägen för kameran, synksladden var alldeles för kort vilket var rätt logiskt för blixtarna hade jag visst ställt typ en kilometer bort.

Jag fick visst ett litet smakprov på höstens ångest.

Stefan lagade maten idag.

Nu äter jag mackor för att bli mätt....

..

Jag lovar, stannar jag hemma kommer det bli en dag på havs å inge mer. Far jag till sthlm kommer jag sen få veta att Malin jobbat fler dagar. Hur jag nu ska kunna bevisa de. Kan inte dela på mig. Åå sitter bara här å är arg å får ont i huvet. måste göra nåt vettigare.

.

Åå va sugen ja vart på att fara till Pappa nu. Ja ork it. Ja vill bort härifrån. Jag vill strunta i havsbadet. varför är jag beroende av dom. Jag vill it. Blääää


Men..

Finns de nåt annat man kan lära ut då. Finns det andra möjligheter än just lärare. Nej Malin, inte trafikskolelärare. Tror jag. Nä. Ska de vara så svårt att veta vad man vill bli när man blir stor. Det vore ju kul att komma på det innan man är stor!

Maybe

Idag var jag med å lärde Joanna köra bil. Första gången var de å vi krypkörde. Hon var riktig duktig tycker jag. Förutom att det var riktigt nära en krock med en stolpe. Vet inte vad som hände men det var ett under att vi missa.

Jag kom på en grej jag tycker om att lära. Där har vi de! Jag har inte kunnat säga exakt varför jag ibland tror att jag vill bli lärare. Men så enkelt var de, jag tycker det är kul att lära och jag tycker om barn. Så det kanske är det jag vill bli ändå, lärare.
Kanske.

Problem

Om jag inte far till sthlm nu när blir de då, december???
Men, finns alltid massa men men men. Hata havsbadet.

Typiskt!!

Längtade så mycket till lördag, allt var planerat! Vad händer då, jo då passar det å ringa från havsbadet minsann! Men inte annars, inte när man gör absoluut ingenting. Nä, planerna ska prickas in. Kanske ska börja ha stora planer varje dag.
Känns inte så lockande med tre timmars sömn innan åtta timmars jobb men ja vet inte, hade velat gå.

Godis.

godisgodisgodisgodisgodisgodisgodisgodisgodisgodisgodis
godisgodisgodisgodisgodisgodisgodisgodisgodisgodisgodis
godisgodisgodisgodisgodisgodisgodisgodisgodisgodisgodis
godisgodisgodisgodisgodisgodisgodisgodisgodisgodisgodis

Jag är sugen på godis

RSS 2.0