Aj

Jag vaknade inatt av att en hand tog tag om min höft och nöp till, hårt!

Jag:Aj!
Stefan:(arg) Men det var it jaaaag!
Jag: Inte?
Stefan: Det finns andra.
Jag: Vem var de då?
Stefan: En huligan.
Jag: En huligan?!
Stefan: (fortfarande arg) Jaa it vet ja väl, jag kanske yrar.




jag längtar till imorgon:)

Så kul att få göra nåt vettigt igen! Å kul att få lära sig massa saker! I love it.

Aaaaj!

Min hals å mina öron!! sluta göra ont nu jag är så less! Å så är jag så förbannat less surret i öronen när det är tyst runt omkring, jag blir galen. Nu har jag hosta också å de gör inte att jag känner av halsen mindre precis. Jag har ändå hunnit ta fyra penicillintabletter, när hade ni tänkt börja döda mina virus??? Helst nu. På natten vaknar jag av täppt näsa och kan inte öppna ögonen men det är petitesser. Iaf just nu när jag slipper sova, inatt lär jag väl tycka att det är världens undergång.

Blää bli frisk bara!

Balkong

Jga gick ut på balkongen för att få lite frisk luft. Åh vad vårkänslor jag fick:) De kommer bli så mysigt å sitta där i sommar, jag ser ju typ halva stan;) Malins hus, Jacqans hus, kyrkan, stadshotellet, kalles, sundsgatan å vattnet! Lite mer spännande än på annelund, en innergård med lekande barn och skällande hundar. Däremot kan ju inte säga att jag känner mig 100% säker när jag står där ute. det är egentligen bara en cementplattform som sticker ut från huset med ett lågt, rostigt, ostabilt räcke runtom. det är inte så himla nära till marken heller. jaja, jag ska göra det till en mysig lite balkong iaf.

Why?

Räckte det inte med halsen, öronen å näsan! Nä nu måste ögonen jävlas också! Jag har aldrig haft så mycket "sömn" runt ögonen som imorse. När jag vaknade kunde jag inte öppna ögonen för ögonfransarna hade klibbat ihop av allt gegg. Ögonen var röda, rinniga å geggiga. äckligt! Nu är dom svullna å ömma. Whyyy

Seeg

Guud vad lång dagen blir om man vaknar 5! Jag har försökt sova men det går inte. å så är ja fortfarande halvhängig så orkar it göra nå väldigt ansträngande. vad finns de då kvar att göra! Jag vill att klockan ska gå så jag kan laga till laxen som väntar i kylen å sen umgås med tjejerna:) Men jag hade verkligen behövt sova först. Annars kommer jag vara jättetrött ikväll. åå undrar om de har kommit nå nytt desperate-avsnitt. Hoppas hoppas!

Sista dagen!

Nagra timmar kvar i Bangkok. har just klippt mig a de ar kort!:( Jag sa lite! men billigt var de iaf. Vi har bott pa ett jattefint hotell, fick till o med tidningem pa morgonen:) Bangkok ar kaos! Vi har blivit lurade flera ggr. Men nu hittar jag litegrann, iaf pa shoppinggatorna:) Nu ska vi shoppa lite till a sen aker vi hem!

En vecka kvar!

Idag har vi tranat! Vi sprang pa stranden, stannade efter en bit a korde lite styrke. Det var skont att springa, angrar att jag inte har gjort det tidigare. Ska nog gora det imorgon ocksa. Formodligen sjalv da, vi tavlar bara om allt annars. Jag gjorde iaf 15 armhavningar i rad:) nar jag skulle visa att jag klarade 10. Men sjalvklart var dom inte bra nog enligt stefan, jag gick inte ner sa langt att armarna var i 45 grader. for jobbigt ju a de hade inte han heller men han tror mig inte. Jag undrar hur manga ni ar uppe i pa traningen?

Justja. Nar vi gjorde varan forsta utflykt skulle vi skriva ner vara namn, alder osv. Fortsa gangen jag skulle skriva de sen jag fyllt ar. Nar jag fyllt i rutan sager stefan Linnea du ar inte nitton ar! Oj! OKej att jag inte har tagit in att jag ar 21 an men tror jag att jag har hoppat tillbaka ett ar istallet eller?

Igar sag vi vattenfall, grottor, fladdermoss, mangrovetrask, james bond island och mer apor! Jag ar pa riktigt radd nu ocksa. tanker aldrig mer ga nara dom. dilemma, nar jag samtidigt vill fota dem sa sota anda. men jag vagar inte ga nara langre, glommer inte vad som hande sist. a dessutom berattade nagra som var med pa utflykten att en apa hade bitit en i foten och en apa hade plockat ut en kvinnas oga!!! fast det var inte i thailand.

Nu blir det lite marknadsshopping:) Finns inte lika mycke har som pa hua hins nattmarknad a dar tittade vi mest a funderade. ville inte kopa sa mycke da a slapa fran forsta dan redan. far ta igen de i bangkok:) Om en vecka ar vi hemma! langtar efter er men inte kylan.

Uppdatering.

Stefan ar brunare an mig. Det ar inte sant! jag tror aldrig jag har varit sa har forsiktig forut. Bortsett fran och p.g.a forsta dan. Men det ar bra nu iaf. Idag var det riktigt varmt. Himlen var nastan helt bla for en gangs skull. det kanns i huden nu! speciellt eftersom jag har smorjt mig med aftersun i tron om att det var solskyddsfaktor 15. flaskorna ser likadan ut. Klant.

For nan dag sen gjorde vi en dagstur till pi pi-oarna. shit va kul de ar a snorkla! Tur att jag vagade till slut. Forst fick jag panik sa fort jag stoppade ner huvet i vattnet, helt plotsligt gick de ju bara andas med munnen a ett helt hav under mig. Sen efter traning ovanfor vattnet att bara andas med munnen sa var jag lugnare a da ville ja aldrig ta upp huvet:) Jag var helt fascinerad av alla fargglada fiskar. Forsokte filma a fa bra bilder men de gick sadar.

Imorogn ska vi gora en trip till james bond island a lite annat. Vi bestamde oss for att stanna i krabi. Kandes jobbigt a resa na mer a de var sa mycke vi ville hinna med har. samma vader overallt ocksa. Pa lordag blir det nattbuss till bangkok.

Pa kvallarna oser regnet ner som vanligt. Det brukar borja vid nio. Det gar inte ens springa hem till hotellet typ 5 meter utan att det ser ut som man har doppat sig i havet. A sa askar de a blixtrar massor ocksa. Men, pa dagarn ar de iaf varmt. Mycket varmt! Jag blir helt rastlos pa stranden, kan inte ligga ner lange innan de blir for varmt. Da forsoker ja fa med stefan a utforska grottorna men far svaret naa ja ska bli brun.

Regnet oser ner!!

Det askar a blixtar massor. Jag ar radd. Vi ska byta tillbaka till varat gamla hotell har i ao nang. de nya var inte sa fint som vi trodde, inte sa frascht. Vi fick ner priset lite pa de gamla stallet sa de blir bra. 3 natter till o borja med. vi vet inte riktigt va vi ska gora se. stanna har, aka till koh lanta eller kanske koh samui. Lika "daligt" vader overallt vekar de som.

Arligt talat, nej jag har inte tagit tag i nan traning an. daligt. Pa dagarna r de sa varmt sa ja varje rorelse ar saa jobbig! ja lovar.


Trappa.

Alltsa vi har haft mer trappor att ga i pa alla hotell vi bott pa, an hemma. inte slipper man trappor pa semestern inte, nono. Fast nu har vi flyttat till annat mysigt hotell med bara en trappa ner a tva trappor upp:)

Idag har vi tittat pa gigantiska blixtar over havet!


Sot.

Sot thaitant idag som kom a fraga varfor jag hade sockar pa mig, pa stranden. hon hade ocksa sockar.  hon tyckte jag borde gora aloe vera massage for brannan sa jag gjorde de:) Hon visa oss till stolar sa ja kunde sitta i skugga a sa fick vi massa frukt!

RSS 2.0