Lagfest.


Nämen, är det torsdag!

Det betyder en dag kvar sen får jag fara heeem! Idag gick dagen riktigt segt alltså, fast jag hade sällskap ett litet tag. Blev bjuden på pizza till lunch men jag undrar om det inte var den som gjorde mig så himla trött och seg. That makes sense. Jag är ju van vid högst en macka snodd från frukosten. blablabla

I Ammarnäs kunde jag iaf roa mig med höstpromenader.




Oh Goood!

Rastlös är ordet som definierar mig just nu! Rastlös som bara den. Helt hyper, nästan galen. Varför? Jag har varit instängd i ensamhet för länge nu och jag vill köpa nya kläder och skor och göra klart lägenheten å parta! Aaaahhh!

Det kommer nog ett till inlägg inom kort...mera meningsfulla inlägg.

A good day!

Den här dagen gick riktigt fort alltså! Jag hade tagit med mig tidningar och nagellack som jag kunde fördriva tiden med när jag väntade på klasserna. Jag brukar inte ha tålamod till att göra fransk manikyr annars men nu hade jag ju inte så mycket annat att välja på ,och betalt hade jag ju också
Jag kom och tänka på en grej, Shit vilka humörsvängningar jag har alltså. Vissa klasser (typ dom innan lunch) tycker nog jag är värsta bitchen, medans vissa är jag jättesnälla mot, visar bilderna och dom får ta om porträttbilden typ hundra ggr om dom vill. Dock bara när jag har tid över.
Jag pratade med Peter idag, han kommer och hälsar på mig imorgon. Woho en kollega på jobbet!:) Då får jag inte vara en bitch. Nä jag ska nog vara snäll dom här två sista dagarna:)

Å självklart Anneli, så blir det utgång och dans på lördag:) Jag ska inte vara trött. Punkt.

Ååh vad tråkigt jag har!

Fan vad det är tråkigt att vara ensam hela tiden. Inga arbetskollegar att prata med, ensam efter jobbet. Visst jag har ju folk runt omkring mig, pratar ju med eleverna men jag tänker inte precis börja beklaga mig över jobbiga ungar för dom. Nu har det dock kommit lite fler till hotellet, lite mer liv å rörelse. Första natten var det nog bara jag här på hela hotellet, ingen som jobbar på natten heller. Men det är fortafarande bara jag som inte är man och över 40 sombor här. 3 dagar kvar sen får jag fara hem! Då får jag äntligen vila lite från det här jobbet också. Nu är jag less på omogna, diskuterande låtsas-vara-oförstådda ungar med cannabislövströjor. Ibland önskar jag att jag hade lite muskler så att jag slapp blicken "Du kan ju pröva men du kan ju knappast få ut mig härifrån".

Jag håller ut och längtar efter belöningen i helgen, lön och party!:) Sen kan jag se fram emot den välförtjänta avslutningen med jobbet!:

Väntan.

Det är så sjukt dålig närvaro på den här skolan alltså! Det känns som dagarna mest består av att sitta och vänta på klasserna. Idag var det tre hela klasser som inte kom alls. Jag hade typ kunnat sluta ett istället för fyra om jag hade fotat lika många klassr men sluppit alla luckor. Nu ligger jag å väntar på att klockan ska bli 6 så jag kan gå å titta om det är någon god mat som serveras idag. I´m starving!

Brr!

Fasen vad kallt det är här alltså! kallt i skolan, kallt på hotellet å kallt ute! Det var som om det gick värsta gränsen i Överkalix. Igår när jag for hemifrån var det soligt å höst. Sen i överkalix blev det helt plötsligt dimma, vita träd och vinter. Usch jag vill inte ha vinter än.
Efter jobbet försökte jag fördriva lite tid på stan (om man kan kalla det stan?).  Tänkte att jag kanske kunde hitta en partyoutfit på Lindex, men icke. Inte fanns det nåt roligt där inte. Å sen var de ju slut på affärer. Förutom Intersport där jag faktiskt förberedde mig inför vintern med en huvudbonad:)

Gällivare.

Jag ska spendera arbetsveckan i Gällivare. Jag har varit här i två timmar. Det är redan ensamt!
Det kändes inge kul att fara hemifrån när det just håller på att bli färdigt i lägenheten. Nu känner jag mig stressad över allt som är halvfärdigt där hemma.

Men, nu ska jag passa på å vila upp mig å tagga för lagfest på lördag. Jag är riktigt taggad redan hoppas det håller i sig!


GrubbelTrubbel.

Igårmorse såg jag fram emot en lugn jobbdag med små klasser och utan stress. Framförallt utan stress. Så blev det inte. Jag håller just på å instruera en klass då jag hör en smäll bakom mig.  Första sekunden bryr jag mig inte så mycket, tänker att det inte berör mig. Sen inser jag att det gör det nog visst det, jag vänder mig om hoppas att jag har fel. Men icke. Satans blixt, ryker som fan.  "Du kanske ska stänga av den" hörs en röst. Nähä! De här betyder att jag måste använda porträttblixten till gruppbilden också. Flytta emellan. Mäta ljuset om och om igen. Att ljusmätaren dessutom bråkade med mig (okej jag råkade flytta den vita ploppen, enkelt problem, upptäckte det när jag i panik ringde till Patrik) hjälpte inte till att försöka hålla tidsschemat. Oj, vilken lättnad när jag fick den nya blixten idag!  Men, Det här borde väl betyda att veckan bara kan bli bättre?:)

Jag har hunnit med Ikea såklart. I början gick jag och njöt av att gå själv. Jag gick helt i min egen takt, tittade noga, fick ha hur mycket beslutsångest som helst utan att bli påstressad. Sen blev det ensamt. När jag behövde smakråd. Då man tittar på nånting och funderar och skulle behöva diskutera. Står det två personer och tittar på nånting och disuterar samtidigt ser det inte konstigt ut. Om jag står och stirrar på nånting och diskuterar i huvet, ser det lite konstigt ut. Spec. om det krävs några minuters diskussion. Sen blev det väldigt ensamt. När jag skulle äta. Och när jag skulle baxa in alla mina grejer i bilen, i mörkret, i duggregnet. Då är det ensamt minsann.

Monday morning.

Hotellfrukosten var inte så himla god. Kanske beror på att den hade stått framme ett tag när jag kom. Får hoppas på bättre imorgon. Ska snart bege mig till skolan och ställa upp allting. Sen 3 timmars fotande. Sen, IKEA:D

Luxury.

Jag är i Haparanda å ska jobba. Jag bor på Stadshotellet. Mitt rum har typ fyra meter i tak, fönstret är gigantiskt och det hänger en kristallkrona ovanför mig.  Imorgon behöver jag inte vakna förrän 8 å då ska jag äta hotellfrukost. Efter jobbet blir det Ikea! Jag njuter av hotellyxlivet:)

Härliga Lördag.

Jag saknar verkligen att få sova länge på morgonen. Att få vakna till å känna å va skönt att somna om å sova en timma till. Ligga å dra sig i sängen tills det verkligen är dags att gå upp. Idag hade jag chansen, gick det bra? Nej, vaknade halv 8. Varför? Somnade nio igår. Kul fredagkväll. I alla fall, jag tror det var första gången någonsin som jag har fått ligga och vänta på att Ica ska öppna så jag kan gå och köpa frukost. Det var ju nästan så jag fick lite träning. Prommis till Ica före frukost, på vägen hem med två tunga påsar dessutom.
Nu har jag försökt väcka Stefan två gånger, det går inge bra. Han kan minsann somna om igen. Då är det bara å ta tag i lägenheten själv då. Nu ska det bli hemtrevligt!

Söndag.

Japp, då var det söndagskväll och en hel arbetsvecka har man nu framför sig. Jag räknar redan ned till nästa helg. Det känns som helgen inte räcker till, jag hinner inte känna mig ordentligt utvilad. Jag hinner defenitivt inte ta tag i kaoset här hemma. Det här jävla ovädret gör inte min söndagsångest bättre heller. It better be över tills imorgon! Kollade dock just schemat inför imorgon och jag ska ju faktiskt bara ta 16 porträtt i Boden, sen 3 gymnasieklasser i Lule. Nu känns det lite bättre:)

Det är ju förjävligt.

Lördag morgon. Äntligen sovmorgon. Jag vaknar 07.51, och kan inte somna om! Sist skrev jag om att jag kan släppa jobbtankarna. Troligt! Det första som poppar upp i huvet är min nya ångest - förskolorna. Igår hade vi förskolekurs. Tills dess har jag längtat efter dom små söta barnen men nu kom jag på att jag måste ju för fasen vara rolig! Jag måste få dom att skratta. Tänk när jag står där och löjlar mig allt jag kan och det är meningen att dom ska dö i skratt, men rör inte en min, tittar bara på mig som om jag vore dum i huvet. Vad gör jag då? Suck.

RSS 2.0