Gumma.

Jag står i en stuga å kolla så dom har städat ordentligt.
Två pojkar från brommapojkarna p-99 stannar tvärt på bron när dom ser mig.
Pojke 1(förskräckt): OJ! Vem är de där??
Pojke 2(sakligt): Det är en städgumma.


En städgumma ja

Sommar it is

Ja vill också se fotboll ikväll!:( Å fortsätta njuta av solen. Men nej, jobb är det som gäller. Hade iaf en mysig dag med Malin, med inlines, glass å solning:)

Underbara sol!

Det är varmt. Det är soligt. Det är härligt:) Igårkväll cyklade ja å mamma en liten sväng, de var fortfarande så varmt att man kunde ha linne. Vi satt å tittade ut över vattnet en stund. Sen åt vi mjukglass. Det var mysigt:) Hon berättade om deras cykelsemestrar i Danmark för typ 25 år sen. Jag vill också cykla i Danmark! Snart jobb, hoppas de blir lagom mycke å göra.

Jobbigt.

jobbigt jobbigt jobbiigt. är det.

helvete

Jag kan inte släppa de ja är så arg alltså!! Att vi ska behöva gå in å styra upp allting. Ingår för fan inte i våra arbetsuppgifter då ska ja ha mer betalt. fan va skönt å slippa stället i två å en halv dag. ÅÅ MALIN VI GLÖMDE JU FÖR FAN NYCKELN!!

K.A.O.S

Nej, den här dan gick verkligen inte lika bra! Herregud, det var den värsta dagen på havsbadet jag nånsin varit med om. 120 avsyningar på 2 pers!! Helt jävla omöjligt. Det var inte ens våran huvuduppgift idag från början. 4 personer som jobbar en Söndag, What?? Hur kan man tro att det är möjligt. Det är härmed KAOS på Pite Havsbad. Jag å Malin visste knappt va vi hette när vi äntligen kom oss hem.

Hard work work

De gick ju riktigt bra å stiga upp 3, å fort gick arbetsdagen också. Hann aldrig känna någon trötthet eller att ja va less. Skönt! Kan nog bero på att några fyllisar förgyllde våran morgon. Jag dog i skratt hundra ggr när dom ville hjälpa till å städa haha. Å hjälp fick vi också, men de gick nog knappast fortare för de. Sen var det fullt upp med  glada, sura, å slarviga gäster ända tills de var dags å åka hem. Hoppas morgondagen går lika lätt. Ja ska tänka på att ja sen är ledig tills på onsdag:)

Godnatt.

säger ja nu å ställer klockan på 03.05 Mitt i jävla natten ska man upp å jobba! Helt sjukt

Det var ingen dröm.

Känslan av att vakna och inse att det bara var en dröm är lättnad. Känslan av att vakna och tro att det var en dröm, men inse att det inte är det, är inte lättnad.

shopping

Det är sjukt slappt att man kan ligga i soffan å shoppa med hjälp av enbart sin internetdosa.  Å att varorna någon dag senare ligger på hallgolvet.

Det var dock inte så intressant shopping jag just gjorde, nytt batteri till internetdosan + "en fiffig liten skruvmejsel som passar perfekt till skruven på baksidan"! hihi perfekt behöver man inte leta upp nånting att skruva upp den med när batteriet kommer.

Match idag

å ja bara undrar, vars är mitt tagg?

Blä.

Blä bläblä blä. Blä blä blä bläblä. Blä. Blääääääääääääääääääääääääää

I made it!



Hanna å Malin, trötta, hungriga å klara med studentfotograferingarna! på jakt efter maaat

Mycke shopping blev de under dom här dagarna å malin vinner nog med sin stoora påse fylld med fynd:)

Thailand



Student 09

Jag tror jag har rett ut det mesta i mitt huvud inför studenten, känner mig lite lugnare. Speciellt efter att ha pratat med trevliga vaktisar. Jag tycker om vaktmästare, dom är oftast söta filurer! Men jag pustar inte ut förrän fredag eftermiddag.

Det kommer nog bli trevliga dar iaf, imorgon åker jag å malin till ume å möter upp hanna som också var shoppingsugen! Sen blir det en tidig hotellnatt för att orka kliva upp pigga å alerta före fan, kanske inte hörde till de trevliga. Men sen blir de jobb bland fulla studenter, spännande!

trötttrötttrött

Tack å lova att de är helg, så otroligt trött. De verkar som de blir en långhelg, nice. men sen kommer helvetet. Nädå de kommer gå så braa sååå!

Hihi

Vi tränade bara en timma sen Fika vi! Träning när den är som bäst:)

En dag till sen är de helg! Å madde ska bjussa på kladdkaka imorgon på jobbet:)

Sluuutaaaaaaaaa blåååååååååås!!

Ja ork it me träning i de här vädret, så jobbigt å spriga i motvind. Som om de it är nog jobbigt redan.

jaaa

Studentfoto om en vecka..lite smått uppjagad är jag, tur att malin har lovat att vara mitt lugnande piller, eller va hon sa. Fotostart 07.00 på onsdan! Imorgon ska jag ringa kontaktpersonen på skolan å be så snällt att denne kommer å möter mig 05.30 på skolan. de blir säkert populärt. Mycket. Att. Tänka. På. Just. Nu.

RSS 2.0