apa

Min fot har varit helt svullen men nu har jag fatt nan superkram fran apoteket sa det blev battre. Far halla mig borta fran solen ett tag till sa det blir helt bra. lite brand har a var ocksa. fattar it, ja som aldrig brukar branna a tycker ja ar bra pa sola, ja va val for kaxig. kommer aldrig handa igen.

Vi var pa apberget idag a en apa attackerade mig! hoppa upp i min famn a klamra sig fast a ville ha kameran. Jag skrek hogt. han skrek tillbaka. sen hoppa han ner. men stefan var anda mycke raddare an mig fast han inte ens hade haft nan pa sig. fast sen jagade en apa oss a tog tag i stefan ben sa da vr de ratt snabbt darifran. haha stefan skaka typ hela vagen hem.

Grattis anneli! skont att du ar ikapp mig igen:) Jobbiga tva veckor dar a va den enda som haller mattet i varan grupp hihi.

Vara fotter har agerat maltid at massa fiskar idag ocksa. Nu: nattbuss till krabi!

Thailand.

Fyfan va ja hade glömt bort vad solen tar bra här!! Jag är bränd!! Med vita fläckar där jag haft sand. Slarvigt, Å så arg jag är på mig själv för de. har fått ligga inne hela dan idag.

..

Jag ringde just till Kerstin och påminde henne om att jag finns. Sen tänkte jag ordentligt ta tag i jobbfronten när jag kommer hem men jag tror ja ska skicka iväg en ansökan nu så känns det som jag kan semestra med gott samvete:)

Fredag, Lördag, SÖNDAG!

Nu är de nära! shitshitshit. Lite panik måste jah ju erkänna att jag har. Tänk om man glömmer nå viktgit, pass,biljett, adresser till hotellen. Nä nu vill jag bara göra klart allt så ja it behöver tänka på de nå mer å bara njuta av att vi snart åker!

Bikini!

Jag var på hm och letade after-sun å tänkte att jag tar väl en sista titt om de har kommit in nån bikini.  Å de hade de! tjoho:) Mer rosa vart de men inte helrosa iaf:) lite lite tyg på underdelen kan jag tycka men det får gå.


Om prick en månad kommer vi hem.

Snart träning, jag längtar!:) sista träningen för den här månaden. Ja de blir nog exakt en månad innan jag tränar igen. Eller innan jag tränar fotboll igen. För träna måste jag, det hör jag ju nu. Herregud vad hemskt det låter med en månad utan träning. Å vad försöker mitt undermedvetna med då. Alla mina kläder jag ska ha med mig ligger framme, men inte ett enda träningsplagg. Jag ska genast gå och packa ner lite träningskläder! Nä förresten först ska jag träna i dom och sen ska jag tvätta dom men imorgon då jävlar!

Langos.

Malin har tjatat om lagos ett tag nu:) så i måndags slog vi ihop våra kockkunskaper och gav oss på det avancerade receptet. Fast det var inte så svårt, mest kladdigt och mjöligt. Det var gott. Men inte lika gott som på pdol!

Hata

JAG HATAR LÖGNER. SMÅ ONÖDIGA JÄVLA LÖGNER. SÅ LESS.

Isprinsessor.

Igår var vi ute och gick i kylan.
Det var så kallt så Anneli
förvandlades till frostprinsessa.

Malin blev Ispärleprinsessa.


Jag blev ingen prinsessa.
Sånt svammel håller inte
mina ögonfransar på med.

Money money money

Idag tömde jag min sparburk och gick till banken. I exakt ett år har jag sparat. 732 kr blev det! Det lönar sig att lägga alla småpengar man har skräpandes, i en spargris istället för att lägga de på godis:)
Sen växlade vi lite till bath:

Jag känner mig lite rik som kan göra en solfjäder av 500-lappar:)
Attt dom inte är lika mycket värda som våra 500-lappar var ju en annan sak.

Morgonpigg?

Jag brukar i vanliga fall vakna den här tiden. Men idag lyckades jag komma upp ur sängen klockan tio. Så nu har jag hunnit massor den tiden jag skulle ha sovit annars. Städat min del av sovrummet(hihi) och klädkammaren, startat en tvätt, upptäckt att det är stopp i avloppet i köket, försöker göra nåt åt det och flyttat på spegeln:) Nu ska jag fortsätta vara duktig och när jag har tvättat färdigt blir det prommis:)

Linnéa, gå å lägg dig!

Jaa, de här var ju ingen bra start på den nya veckan när jag skulle ställa tillbaka mitt dygn. Klockan är snart ett och jag sitter fortfarande fastklistrad i soffan med datorn fastklistrad i knät. Alla bloggar är lästa och jag sitter å gäspar. Så har det varit den senaste timmen men sängen lockar inte! Jag känner mig inte nog trött för att somna. Jag tror verkligen jag måste börja läsa böcker igen. Det är nice. Läsa en bra bok tills ögonlocken faller ihop. Yes, de ska jag göra!

jaa.

Varför vill man inte ha reklam i postlådan egentligen? Tänk vad mycke erbjudanden man kan gå miste om. Nu har vi fått reklam av misstag, bland annat från mio. Å titta! där gjorde dom reklam för jättefina väggkrokar:) Precis vad jag ville ha, ta 3 betala för 2 var det också, 25 kr/st. Perfekt! Hade vi aldrig fått reklamen hade jag nog aldrig sett dom. Kanske ska ta bort "Ingen reklam tack"-skylten ändå.

Inatt kunde jag inte somna förrän 3, jag måste verkligen ställa tillbaka dygnet. Till veckan blir det att gå upp tidigt å göra massa nytta. Jag vill måla massa saker och styra upp mina planer för lägenheten. Sen behövs det nog lite tid för packning och fixning också:)

Nu, träning! Jag ska träna hårt som bara den efter allt födelsedagsfika. Å så jag kan äta massa allahjärtansdagott också:) De hade kanske behövts mer än en hård träning för de. Men jag har planer på 3-veckors hårdträning i thailand. Möjligt att latheten tar över menj ag ska försöka hålla mina planer.

Idag var vi på en prommis i det fina vädret:)


Emelie var inte hemma så hon kunde inte följa. Stackars skorna, dom stod
redo i hallen å ville så gärna gå med oss!




Vi hittade fina fåglar:)

7/2


Vi tittar på mello:)

Jag vart överlycklig när jag upptäckte vad mitt linne hette.

Jag visar att  jag kan göra nio armhävningar!

Emelie är söt.

Emelie är dj. Malin värmer upp dansmusklerna.

Jacqan breezar.

Malin är glader med en emelie i hälarna.

Fröken glader blev fröken bekymmer.

Å glader igen:)

Hihi, jag kom in före er:)

Nämen!

Pimalin och gladjacqan:)


Dansdansdans.

Ikea!

Jaa, imorgon blir det ikea med mami och jojo. Mysigt mysigt:)

5/2



Lördag. Helg! Melodifestivalen:) å Fest?!

Ja då var de bara å ta tag i det ständiga problemet då; VAd ska jag ha på mig? Vill ju som vanligt ha nåt nytt men måste tänka på eklonimon nu! Ekonomin som inte existerar egentligen.

I torsdags Hälsade jag på Hanna i Skellefte, mysigt mysigt:) Vi åt good pastasallad, såg Hello Saferide, frööös och körde fast med bilen ett antal ggr. Okej de sista var inte inräknat i mysigt.

Onsdag!

Fy va konstiga mardrömmar jag hade om Thailand precis innan jag vaknade. It fan kan ja väl ha resfeber!
Haha jag tittade just ut genom köksfönstret å där nere ser jag emelie som tittar upp i mitt fönster:P
Nu är det avskedsfika för Cammie som gäller! Woho det är redan onsdag, snart helg!:)

Orkaaa

JAg orkade inte laga mat så jag värmde nån spenatlaxpasta från Ica. Å där fick jag för att jag var lat! Fyy äckelmat. Nu är jag ju verkligen redo för ett 2timmarsträningspass! Tjejen på tredje våningen mittemot lagar mat. Det ser mycket godare ut.

Frisk luft!



Titta!

Jag och Hanna bestämde oss för att göra något för att använda kameran mer. Vi behövde inspiration. Här är resultatet:
www.2veckorsutmaningen.blogspot.com

RSS 2.0