Nice day

32 grader har de varit idag när de var som varmast! Sjukt varmt. Hur ska resten av sommaren kunna slå de här? Ja hoppas de kommer¨fler dar. Känns som man borde ha fått massa färg idag, men smorde med 15 så he blev kanske it så mycke.

jag hatar mitt hår

annars är de bra, synd att håret är typ allt.

Känn tagget!

Jag har redan bestämt vad jag ska ha på mig imorgon!:D Stor lättnad. Den här gången är det jag som får tacka malin, för att vi gick på vero moda också. Det brukar annars vara hon som får tacka mig för de mesta;) hihi Nu ska jag måla naglarna Toulouse å sen sova för ja är sviintrött. Tagga för match först å främst!

28:e maj.

Träning, sova, jobb, helg! Helgen innehåller; varmt och soligt väder, spela fotboll, titta på fotboll, 1906. Tjoho:)

LL

Fick tillbaka mina anställningsavtal från photomic med en post-it lapp på: " Hej! Vill ha din riktiga namnunderskrift tack."

What!? Det är min riktiga!

Till och med samma som jag har på körkortet, okej den här kanske va liiiite slarvigare men ändå, skriva snyggt eller läsbart är inte riktigt min grej.

http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/senaste_nytt/artikel.aspx?ArticleId=4649914

Ojoj det har varit en händelserik förmiddag i Pite minsann.

Vars tusan tog mitt tagga tagga tagga-inlägg vägen

Jag taggar iaf för match imorgon. Jag längtar å ja har tänkt att vi ska vinna!

Justja

Hur kan ja ha missat Indiska i gamla stan! jag å Joanna var där i en timma, vi trodde de va en liten butik vi tänkte springa in i snabbt men hittade ny vrår hela tiden:P

Stockholmshelgen.


Kvällsprommis med pappa.

Dagsprommis med Camilla.

Vi hittade en FBI-bil från pite!:P

Sen spanade vi på kändisar i solen:)

Å så lite ben&Jerry glass i solen!

Ny dag, mer benjerry:)

I´m still staaanding for hooope and gloryyyy. Rixfm festival

Green green greeeeen

Jag vet att jag förundrades över det här typ exakt för ett år sen också, men de är så grönt! Det här så himla stor skillnad just den här tiden alltså. Jag å pappa var på en kvällsprommis längs årstaviken å ja bara gick å tog djuupa andetag å kände doften av sommar! nice nice nice.
Hihi när ja kom till centralen med arlanda express så missa ja pappa för ja upptäckte en kändis att titta på istället. Simon å Thomas-Simon. Inredaren. Han stod där med massa små hundar å pratade sin engelska-svenska.

Tjoho

Nästan så att jag unna mig lite liite shopping i sthlm! De är ju ändå lön om två veckor, å sen skatten, å sen lön igen tjohoo. Nu ska ja städa å hoppas på att de finns en tvättid över till mig!

Ändrade planer!

Jag ringde till havsbadet å skulle fråga vad dom har tänkt med extrapersonal, för jag tycker det börjar bli dags att ringa efter oss nu! Å Hallelulja ja får börja leva igen! För på måndag klockan 7 börjar jag jobba igen. Nu undrar jag om jag ska fara redan idag till sthlm.

lalala

Börjar fundera på en långhelg i sthlm. De skulle va skönt å få vara där några dar för en gångs skull. Hänga med familjen under helgen, se rix fm festival, möjligen gå på dop. Å sen hänga med Cammen, fara hem måndag eller tisdag.

Jag är så bra på fynd alltså:)

Malin säger att Anneli är bättre men isf är jag tvåa. Jag använder då de ja fyndar! oftast. jag köpte iaf bikinitrosor för 20 kronor på hm för jag ska få en svart fin överdel av Joanna:) Så nu har jag en ny bikini för 20 spänn! Å nu ska jag hänga upp mina lyktor på balkongen för jag köpte ståltråd också. Intressant, de här var mest för att förbereda stefan på att jag har en hm-påse i hallen. Äsch nu kom ja på en grej som gjorde att ja inte alls va så bra på att fynda. Lyktorna jag köpte i lule kostade 20 kronor mindre här hemma!

It´s a new day

Okej ska försöka vara på lite bättre humör idag. Har iaf nåt roligt att se fram emot om jag ska fara till sthlm till helgen. Men samtidigt börjar ja bli riktigt orolig för sommaren nu, jag tycker ju att det inte borde vara nåt problem. Det behövs personal, ta dom som kan allt och har jobbat längst! Så, löst! Typ.

Malin vakna nu så vi kan gå ut i solen!

Kunde mitt humör verkligen bli sämre?

Jepp, gick just ner i botten. När jag efter många om och men bestämt mig att jag vill tacka ja till lägenheten, Så går fastighetsskötaren inte med på att överföra kontraktet! Kul, där sprack mina planer att flytta efter hösten så ja kommer härifrån å kan göra nåt av mitt liv.

Bläää

Går å väntar på svar om ja ska få fara på utbildning på onsdag eller inte. Det behövdes 10 fotografer till sommarens cuper. Jag trodde dom va sega men nää dom tänkte visst inte berätta för dom som inte behövdes!! Prata med madde nu å hon hade fått veta att hon ska på utbildning. Tydligen bara från ume å neråt de behövdes då. Hata å bo på fel ställe!

Då far jag nog till sthlm i veckan istället!

..

Fopa=fotbollskor. Enligt malin. typ.

Vi  vann! 4-0 Bra start:) Likadan start som förra säsongen! De ska gå ännu bättre de här året tycker ja. Men tråkigt om man går upp en division å inte får spela i den divisionen för att man flyttar. Äh

Fopa

Seriepremiär idag. Jag är taggad för jag vill vinna. Men ändå inte för de regnar å är kallt, å ja kommer ändå it få spela typ. Jag vet  precis hur de kommer va, Linnéa du har ju ont i låret så du vilar till å börja med. Jag har ju vilat sen i torsdags, som om en extra halvtimma eller halvlek ger nåt. wellwell.

Nu vill ja se mycket mål i dom nya Foparna Malin!

Sol!

De har du rätt i Malin;) Det här kommer bli en bra dag! Underbara underbara sol! Balkongen, here i come!

fula gråa himmel

Totalt. Meningslös. Dag. Nope inga roliga överraskningar. Snart träning. Nåt vettigt iaf. Men de komme rinte vara nå kul. Jag är inte taggad. Det är blött och kallt. Å jag hoppas verkligen att PT inte har tänkt ta bilder på alla, bara på typ nyförvärven. Ja, de låter rimligt. Jag vill inte vara med.

Skitväder!

Jag ville ju göra fint på balkongen idag:( Men regnet öser ner så det blir varken balkongfix eller ut å få nån frisk luft idag. Deprimerande. Lägenheten är dessutom rätt ren så städa behövs inte heller. Det får bli att söka jobb hela dagen då. Å hoppas att regent slutar till ikväll, annars blir vi så blöööta på träningen. Jag har redan ont i huvet. Nä nu ska jag tänka positivt. Undrar vad den här dagen kan ha för överraskningar?

Inlines är min nya hobby!

Kära Öjebyn.
StretchingEn maskros!Hejdå Lina!Häng vid rampen.
Å så lite solning på de:)

Nu är mina ben helt sluut. Skönt:)

Myssöndag.

Stefan är sliten, jag är pigg! Festen är bortstädat för länge sen å nu ska jag laga god mat! Jag är så duktig:) Sen blir det ben&jerry och playstation. Lite dansmatta samtidigt som glassen så hinner väl aldrig fettet sätta sig:) Balkongdörren är öppen, sommar!

Maj! Snart sommar:D


Valborg.

RSS 2.0