Alltså jag förstår inte


Det är 2009 nu! TVÅTUSENNIO. Skaffa en mejladress för tusan.

Umeå.



Tjoho!

Det ringde just en norrman och undrade om jag kunde jobba på måndag!! HIhi jg fattade typ ingenting av vad han sa å ja kan ju såklart inte jobba på måndag men jag är så glad att äntligen fått ett svar från nån! Jag sa att jag kommer till Oslo den 9:e december å de kan hända att han sa nånting om att han skulle ringa då, eller kanske jag. Jag har liite svårt att förstå.

Desperat hemlös. (Emelie läs inte)

Förkortad mejlkonversation mellan mig och min hyresvärd:

-Hej, jag och min vän vill jättegärna komma på visning i din jättefina lägenhet.
-Jeg tror nok leiligheten blir for liten til to.
-För oss funkar det bra att bo trångt, så vi kommer gärna ändå!
-Men de er ikke stor nok seng til to, den er bare 105 cm...
-Men om vi är ett par då?? Å har delat en 90s i alla våra dar förut! Å är glada över dom extra 15 cm!?

Åå, kan man få bestämma själv hur mycke säng man vill ha eller.

8/12-09 17.53




Packa läppglanset för nu åker vi!!

hihi

Åå söta söta barn, ja vill ta med alla hem!
Innan jag äntligen lyckades somna vid 4(!!) med två timmar kvar tills klockan ringde, låg ja å tänkte å hur ska de här gå, kan man ens sätta sig å köra 18 mil utan att ha sovit nåå!! Men, jag lyckades hålla mig pigg å de gick jättebra:) Kul när mammor förvånat säger, va duktig du är! för att dom är vana att fotografen är en vuxen man. Hah! Jag kan också:)

Jobb i Haparanda imorgon.


Bra: Pengar. Pizzaslice från ikea till lunch och en sväng förbi skopunkten kanske!
Mindre bra: Jag sov länge imorse, kan bli problem med den redan problemfyllda sömnen = Trött Linnéa. En öppen förskola dessutom, aldrig varit på, men kan tänka mig att det kan bli problem med mammor å jag har aldrig fotat små bebisar förut.

Träna hårt som attans ikväll så jag är dödstrött sen!

Justja.

Det gick rätt bra idag ändå. Trots hundra hundar å hundratusen hundhår. Allergimedicin funkar! Good to know. Så jag var en snäll fotograf idag och tog fina bilder på hundarna å deras matte i plural?.

Ja.
De va de.

Nu, nu, nu!

Nu vill jag se desperate å sen vill jag sova! Men de gick ju inte, för klockan är bara 6!! Klockjävel varför är du bara 6 när de känns som natt. What to doo. Sova först? Nää, blir ju fel. Kanske samlar krafterna å hjälper mamma med slingor iaf, skyll dig själv säger jag bara!

Uh oh

Ludde sov i mitt rum i natt, eller jaa i min säng dessutom. Nu har jag lite lätt andningsproblem och hostar som bara den. Det här känns väldigt tryggt inför tisdagens jobb på grans...

Tisdag

Det gick inge bra att låtsas vara utan pengar, blev inge mer shopping för de. Men men mer pengar över!

Igår var det första träningen för säsongen. Det var kul å nu är jag fotbollssugen igen! Div tre dessutom. Synd att man tajmar in en flytt just då. Jag har träningsvärk i hela kroppen idag. Malin har ingen alls. Jag fattar inte, är jag såå jävla otränad eller var de Malin som var slö?:P Nä, det är nog jag som är otränad. Det ska det bli ändring på minsann. Jag tänker inte vara en otränad jävel längre. Börjar med en mjukstart, en fotbollsträning i veckan.

Söker lägenhet i Oslo för fulla muggar, det går sådär. Man borde på nåt sätt vara där redan innan man flyttar. Knepigt.

Nu borde jag packa in mig i bilen å dra till sorsele för å fota lite kids imorgon. För tredje gången i år. Det borde ju vara nog många gånger för en livstid.



RSS 2.0