Hej! Jag lever!



Å njuter av livet:)


Yeeey!

Okej, ja va lite off track där en stund. Men nu är jag back on å glad å ska ha kul i Hemsedal i helgen! Sova kan man göra sen nån gång:)

Å Jag gjorde mål idag by the way!! Vi förlorade matchen men de gör inget, jag gjorde mål:)

sova nu, sen simma imorgon med sööötaste barnen:)

..

Såå sliteeeen!

Från att ha varit så glad å positiv så kom tröttheten helt plötsligt ikapp å nu har jag nån konstig känsla av trötthet å stress som inte ger sig. Glad fortafarnade. Men trött. Jobba, äta, träna, sova, jobba, äta, träna, sova. Skönt att helgen är här om två dagar så man bara kan sova å vila upp sig så alla krafter kommer tillbaka. Fast då var ju frågan om ja ska med till Hemsedal eller inte. Tråkmåns om ja inte följer, men såå inte taggad på å göra nåå, blä

16 mars

När jag kom hem från jobbet idag flög Malin över mig med en stor välkommenhemkram, de va ett fint sätt att komma hem på:)

Den här dagen började inte så himla bra dock. Satt på tunnelbanan på väg till jobbet. Jag började 8. 8 skulle vi gå från barnehagen för att räcka med t-banan till bondgården. Min hållplats kom, de gjorde även kontrollanterna. Hade ett sprillans nytt månadskort i fickan men det var inte stämplat. KÖRT! Böter och missade min station för jag fick inte gå av.

Men vet ni, jag är glad ändå:)

hihi

Fick dåligt samvete när malin uppdaterade bloggen å ja aldrig gör det.

Ska ut å springa i solen nu. Idag har vi varit ute å grillat med barnen. Imorgon ska vi på bondgårdstur. Jag tycker om mitt jobb:) Jag tycker om att våren är här, typ:)

Sånn!

Ojojojojoj

OJ! Va dåligt de går med uppdateringen nu, jag har så busy life;)

Fortsättning från förra inlägget var det ja.

Hanna har varit här!

Vi åkte pulka i/på holmenkollen:)
Såg lite OS
partade lite
å jag å Malin selade inomhuscup!

Har hunnit spela en träningsmatch också. Det var kallt. Vi började värma upp 10 minuter innan matchen startade. Vi förlorade.

Ska skriva nytt hyreskontrakt idag, till sista maj. Sen får vi se vad som händer! Så i fredags var vi på ikea hela kvällen för att införskaffa lite färg till vårat krypin:) Igår var de shoooping å partyyy som gällde, nöjd med båda delarna! Hittade äntligen ett bra ställe, Luux. lite dyrt, men äntligen! Nä nu måste jag ta tag i den här dan, mycket som ska hinnas med! Städa, tvätta, träffa Ane, träna, bio. Äta! dessutom är de sol, jag vill ut.
Imorgon ska jag äta pizza å se blair witch med nåra från jobbet. Fast jag tror inte ja ska titta så mycket. jag ska nog hitta mig en kudde att gömma mig bakom. Oh shit, ja kmr inte våga åka hem sen.

ha deee

RSS 2.0