Tröjan är jag nöjd med iaf!

2 shoppingdagar är avverkade men det är verkligen inte min behöver-lista. Varför går det aldrig när man vill vill vill shoppa?? Sockar och en tröja på rea är vad jag lyckats komma hem med. Å så skor hittade ja ju förrseten, men ja vet inte. Dom var inte exakt vad jag letade efter. Å justja en klänning också men njaa den lämnar jag nog tillbaka. Tror jag. Imorgon ska jag låtsas att jag inte har några pengar.

Bra dag idag!

Humöret svajade till en sväng däremot när jag satt i bilen, glad åt tanken att dagen skulle gå smidigt som attans, och det helt plötsligt började ösregna!! Jahapp då blev de helt plötsligt en massa extrajobb med å ställa upp blixtar å shit i ett rum som inte finns på tid jag inte hade. Perfect.

Men när jag var framme så var vädret perfekt igen. Å sen gick dagen smidigt som bara den. Söta, snälla barn!

Nu ska jag packa för några härliga dar i Stockholm!:D

Street Church


Malin hann ha på sig sin nya födelsedagspresentväska i en kvart
innan hon lyckades he sönder den!

Tur att vi stötte på en snubbe utanför street church som kunde laga den, å bjuda på korv, å saft, å en bibel, å sitt livs historia. Lite paus sådär innan man fortsätter den långa vägen till krogen.





Ännu en helg har passerat.

Jäklar vad fort de går. Eller, ja nu när man tittar tillbaka iaf. I veckan har jag tyckt att dagarna har gått rätt segt vill jag minnas. Så är de när man inte gör nåt. Men sen kom en mycket trevlig helg med fredagsmys hos Hanna och Lördagsfest med tjejerna.

Nu känner jag mig rätt nöjd när ja ligger å myser med Ludde pch lyssnar på Malins spellista med lugna låtar. Fotat snälla å söta barn idag och ska till samma ställe imorgon. Efter det stockholm! Borde ju boka biljetterna nu då kanske men nä då vill ju inte sidan funka så klart. Typiskt om de inte finns kvar nå resor, första shoppingrundan är redan inbokad på Onsdag! Jag vill ha skooooooooooor






Helgen.

Fredag. Desiree bakade och bjöd på paj! Sen idolmys med frukt&choklad:)

Lördag. Fest. Inga bilder.
Söndag. Firade 21-åringen nedan!:)

Det går bra

Sådär då har jag just slängt 700 spänn i sjön. Det är dyrt att vara klantig. Men nu borde jag då ha lärt mig efter tre p-böter på kort väldigt kort tid. blablablabala nää ja hade visst inge viktigt att skriva idag heller.

RSS 2.0