Finally Friday!

Tagga för party!:)

...

Jag hatar datajävlaspel. Fan vad less jag är.

Photoshop.

Det är så kul att ha photoshop igen:) I väntan på kursen sitter jag å nöter för mig själv. Dock känns det nästan som att börja om från början igen när jag varit utan det i ett år. Bara att lära sig igen då, jag ska bli braaaa!

Här har en bild på Camilla fått agera övningsobjekt:


Före:


Oj, va bra det syns här då. jaja

22 januari.

Det betyder en månad prick kvar till värmen!:) Eller nä det gör de ju inte, om en månad prick är vi ju bara i flygplanet än så länge. Men imorgon så:)

Tjoho!

Nu har jag bokat hotell i Bangkok också:)

Nu är de klart!

Att jag ska fortsätta jobba för Photomic till hösten. Patrik ringde just och tyckte det var bra att jag ville fortsätta för dom ville fortsätta med mig också. Vilken tajming! Det känns som jag bestämde mig igår:) Löneförhöjning dessutom! Känns braa.

Digital bildbehandling på distans.

Shit vad taggad jag vart för en kurs jag hittade! Jag vill läsa nuuu! Men man söka först 15 mars. Då ska jag söka. Jag ska läsa den. Hoppas jag kommer in på den. Jag tror ändå det är många platser. Taggad taggad taggad.
Å sen när jag har gått den och jobbat en till säsong för Photomic så har jag mer meriter för att söka till fotoskolansthlm!
Planer känns bra, det gör en glad:)


Packning.

Jag skriver packningslista:) Lite tidigt kanske, såhär 33 dagar i förväg. Men. Jag tänker inte ha packningspanik nån timma innan vi ska fara, jag ska va ute i god tid med allt som ska fixas:)  Ett problem som ska fixas är bikini. Det går inte så bra. Den enda användbara bikinin jag har är rosa! Känner inte för att vara rosa i tre veckor. Dessutom har den en metallring. Aj.

En liten fundering.

När det inte fanns bloggar, vad gjorde jag då? Framför datorn alltså. Inte överhuvudtaget. Det är dock möjligt att jag kan räkna in lite överhuvudtaget också. Men det är framförallt framför datorn jag undrar, jag kommer inte ihåg.

Nu kanske det går att titta på filmen också:)


What a mess.


Det ser inte så lovande ut för min matlagning ikväll. Vaktmästaren står och svär inne i köket nu. Synd, jag som hade Planerat mat för hela helgen. Grönsakerna å laxen är snart färdigtinade å väntar på att få bli tillagade.
Men bra blir de! Mer förvaring och lyse över spisen!:D Å så en fungerande fläkt förståss.

Tjoho!

Vaktis är här så snart har vi en ny fläkt!:D

One step closer.

Sådärja då är stockholmsflyget också bokat så nu är det bara hotell kvar. Typ. Ååå ja skulle så gärna vilja ta med mig 5d:n! Så underbart fina bilder det hade kunnat bli! Men det vågar jag inte. Nono. :( Lillkameran är inte alls rolig längre när man jämför bläblä. Eller okej inte inte alls. Den är ju såklart lättare, det är en stor fördel. Annars hade de ju varit tråkigt. Om ixusen hade varit lika tung men mycket sämre. Det hade känts förjävligt att behöva släpa OCH inte få lika fiina bilder. Så de va ju tur. Sådär nu känns de bättre att bara ha ixusen med sig ändå.

Snowboarding i Sälen.


Thailand!

Den 22 februari! Spännande, känns ändå overkligt men nu börjar det pirra lite i magen när jag tänker på de tänk att få ligga å pressa i solen å äta färsk ananas:D

Lek i Photoshop.




Före

Myra.


Äcklig myra i Byske. Lika äcklig som alla andra myror.

Ont i halsen, ont i öronen, slö.

That´s me right now.

Puh!

Värsta träningspasset är de ju å tvätta. Springa upp å ner för sjuhundra trappor med tunga ikeapåsar. Det värker i mina ben efter tvätt och städ hela dagen. Å ändå märks det inget. Eller jo lite, sovrummet ser ut som ett litet hotellrum. Fläckfritt med vita sängkläder å inte en enda onödig grej framme väntar det på pappsen å Agnetha:)

Jag gjorde värsta kapet idag! Har förut suktat efter en stoor fin lampa för 1250. För mycket. Men idag blev den min för en hundring:) Men då kom beslutsångesten, svart vit eller turkos? Å är den egentligen för stor? Jag tog iaf turkos å funderar nu på om de är rätt färg å om jag har nånstan att placera den.

De rätta svaren.

Först får gamnacke: -
Spyr först: Mikael
Somnar först: Linnea
Blir fullast: Mikael
Äter mest: Mikael Rätt
Drar första fyllesnacket: Camilla/Jacqan
Gråter först: -
Springer ut naken i snön först: -
Är uppe längst: Mikael
Först säger "jag mår illa": Stefan
Ger första pussen: Stefan Rätt
Spiller först: Lina
Har sönder något först: -
Bråkar först: -
Blir mest bakis: Mikael
Däckar först: -
Fyllehickar först: Mikael
Blir fulast på bild: Linnea Rätt
Missar tolvslaget: Malin/Erik
Får mest punkter: Mikael Rätt

4/20 -äsch då. Tredelad  2:a plats. Å vinnarna är..... Jacqaaaan och Linaaaa!

RSS 2.0