Jag ska till Köpenhamn!

Stannar i två och en halv timma:P Fick mig en massa överraskningar nu när jag kom hem, Photomic gör mig så glad. En liten sommarpresent - två trisslotter. Jag får tydligen lön på måndag också:) Flygtransfer till Luleå, lyxigt! Fick dessutom ett mejl om att jag kanske får förlängning på heltidsavtalet, låter mycket bra.

I brevet ang. höstkursen: ...Veckan avslutas med stort 35-års-jubileum..Det blir god mat och band i en stor festlokal och ja vi bjuder på dricka (säger inte vilken sort....)  ;)


Generösa är ordet.

Solen vars är du?!

Jag vill ha sol nuuuu!
None


Woho!

Vi fick en ny lägenhet idag!:) Skönt! Jag har varit så less på den här lägenheten ett tag nu. Eller området rättare sagt. Alla lever om så mycket. Ungarna skriker, hundarna skäller, tanterna tjattrar. Mina tupplurstider passar verkligen inte in här. Å så underbart att få flytta till ett hus utan gräsmattor som ska klippas på morgonen. Utan lekparker som ska lekas i hela dagarna. Utan pulkbacke precis utanför fönstret! Måste hålla ut sommaren bara.


Matsnack.

Det är jobbigt att komma på vad man ska göra till middag varje dag, sen är det jobbigt att handla och tillaga maten. Dock är det ju väldigt trevligt att äta den. Men vägen dit är lång, jag måste komma på någonting som är gott också. Annars finns inte motivationen, om det inte är nånting gott som väntar efter allt jobb. Jag hade nyligten en period då jag tyckte det var roligt att laga mat, jag var inne på tasteline varenda dag och letade efter roliga recept. Det vart mycket lax, och pasta. Varje dag fick jag höra av Stefan att jag var bäst på att laga mat. ;) Men den tiden är som bortblåst. Nu känns det som att vi typ aldrig äter middag för ingen orkar laga mat efter jobbet. Det ska passas in mellan alla träningar vilket det inte gör och motivationen är  verkligen inte på topp om jag ska laga mat till bara mig själv. Det är ju synd att jag ska vara halvt arbetslös för att orka laga mat. Tur att jag har världens bästa mamma som alltid gör god mat som jag kan bjuda in mig hos lite då och då:) Det gjorde jag idag. Honungsmarinerad kyckling och hemmagjord potatissallad gjord på färskpotatis. Mm! Sommarmat på altanen, så fick jag lite extra sommarkänslor!

Panik!

Fick jag idag när jag reflekterade över vilket datum det egentligen är. Hela Juni har ju snart varit! Jag märkte knappt när det började. Här har man gått och längtat efter sommarn i typ ett år sen märker man inte när den kommer. Det har varitjobb jobb bobb, fotboll fotboll fotboll å så lite sömn på de. Kanske liite mat också. Okej, lagom mycket sömn kanska vissa skulle anse, men inte för en trött människa, då är det lite. Nu är det typ bara Juli kvar av sommaren Juh! Den fjärde augusti börjar fotosäsongen och då blir det inte mycket njuta-av-sommaren-tid över.

Nej nu vart det mycket klagomål, det var inte meningen. Det är bara börja å njuta av sommaren nu. Imorgon är de midsommar, då jäklar ska väl sommarkänslan infinna sig. Jag kan börja redan ikväll, fotboll på Björklunda, det är sommar! Det är ju till och med blå himmel å sol nu. Summer here I come.


suck.

Jag är trött. Jag vill sova. Det går inge bra, de är helvetes jävla hög allsång utanför fönstret. Dom har hunnit med många låtar, Summer of sixtyniiine, when the chiiildreeen crieeees, Oooooa hela natten ooooa hela dan, just nu är det...hm jag hör faktiskt inte vilken låt det är, konstigt. Dom kanske har fått ont i halsen tillslut. Bra då ska jag göra ett nytt sovförsök.

Åh!

Såg nu att jag dessutom får LÖN imorgon! woho! Lön var efterlängtat minsann;)

Business.

Nu är mina tre första dagar som fotograf avklarade. Jag trivs bra! Får väl se till hösten om jag är lika positiv, det tror jag nog. Studenten har varit riktigt rolig att fota iaf. Däremot är jag helt slut efter en jobbdag. Det måste vara bilkörningen, det är den som är värst. Fy vad det är tråkigt att köra bil har jag kommit på. Väldigt passande. Det får bli ljudböcker till hösten, ljudbok och frukost i bilen, undrar om jag har någon koncentration kvar till vägen. Till Umeå dunkadejag Absolute 90´s, hittade skivan utanför en bungalow (man kan hitta mycket utanför bungalows). Nostalgi som räckte i 137 km, sen var det bara att lyssna ett varv till.

Jag blev ju värsta businesskvinnan från ena dagen till den andra. Mail, post, telefonsamtal som ska svaras på varenda dag. Hotell och resor bokas och betalas åt mig, Jag ringer samtal och presenterar mig som Linnéa från Photomic. Ja, jag måste nog säga att jag trivs väldigt bra:)


RSS 2.0