Jag har haft en bra helg:)


Men jag orkar inte uppdatera med mer än en bild nu, ska göra pastasallad å se film!




Guess Who

Idag kommer ägaren till den här sötfoten!:)

Lat

Jag tränade igår ändå. Duktigt! Jag trodde faktiskt min lata sida skulle ta över. Men den lata sidan kan få komma fram idag. Eller de har den redan gjort, efter att jag slutade joba iaf. På jobbet var jag inte lat, nä då åkte jag stjärtlapp å bytte blöjor å lekte å torkade spyor å busade för fulla muggar!

Äsch nu stör malin mig mitt i bloggandet:

Malin säger:
godis
choklad
sugen
?
tre trappor ner



Så de är nog bäst jag går.


Hmmmm

Så! Nu vet jag vad ja ska göra i februari också. Jag tar de visst en månad i taget. Jag fick 40 procent på dagsiet jag var på intervju igår. Å så 50 procent där jag är nu. Jag tror inte det blir så svårt att fylla upp de två dagar som fattas till en heltid den här månaden heller så det blir bra. 40 procent har jag väl till sommaren om jag vill men jag får se vad som händer sen! Spännandeee. Har ju inte nå större problem med jobb hittills så jag är inte så orolig:) Nu sitter jag å tänker så de knakar ifall jag ska fara på träningen eller inte. Malin var för trött. Jag är ju också trött, men vet att det kommer vara jävligt skönt efteråt. Fast det är skönt att sova också.

Disciplin!

Idag är det disciplin som gäller, måste tvätta och måste söka jobb. Shit tänk om det inte finns nån tvättmaskin ledig, då är jag körd. Fast jag är trött som vanligt och att gosa ner sig i sängen med boken eller nån serie är väldigt lockande. Men nej! Det får bli belöningen efteråt.

Intervjun idag gick väl ganska bra, fast kändes inte nog bra för att få de. Kom dessutom lite sent för att jag inte hittade! Jag hade gott om tid till att virra lite men inte när tunnelbanan bestämde sig för att vara sen helt plötsligt. Men jag ringde dit å frågade om vägen, igen, å det verkade som de var lugnt.

Men nu är det alltså jobbsöksjobbsökjobbsök som gäller. För nu vill jag hitta nånting där jag får heltid på ett och samma ställe. Malin fick veta idag att  hon har de, till 14 maj!


Söndagkväll

Väckarn på 05.45, come on you can do it! Shit, söndagarna går så fort. Tänker alltid att jag ska hinna så mycket men blir knappt nå. Men har iaf sett Avatar. Den var bra, jag tyckte om den. Trodde inte det när jag första gången såg reklamen. Men jag är inte såld. Som alla andra.

Sista veckan på Kirsebaeret börjar imorgon, jag kommer sakna mina söta barn! Fast kan ju hända att jag blir kvar där. Har 50% på en annan avdelning i februari om jag vill. Kan nån bara ge mig heltid på en gång!

Sen är det inomhusträning imorgon, börja ladda för cup den 12 februari:)

Oops

Fanns ingen tid till bloggande igår så där sprack de. Slutade fem, 40 min å ta sig hem, vinmonopolet, gjorde mig klar för tjejkväll, åt sushi, spelade sms-roulette, utgång på yatzi, gratis taxi hem. - Kul kväll!

Utgång ikväll? Bio imorgon!

Ha deeeeee!

Puh!

Jag är helt slut efter den här dagen! Tur att jag bara kan ligga å slappa hela kvällen om jag vill de:) Jag blev akut sugen på mackor yoghurt å frukt till middag. Väldigt konstigt, precis vad jag äter till lunch varje dag å är så less på. Har kvar pastasallad men jag åt mig ju spymätt på den igår så jag är verkligen inte sugen på den. Jag är nog gladare för den till lunch imorgon tror jag.

Idag fick barnen spaghetti, å jag hihi. Herregud va dom åt spaghetti alltså. Med heela kroppen. Det var spaghetti i pannor, i hår, i tofflor!

Torsdagsmorgon

å jag är pigg! Träning gjorde nog susen fär sömnen, jag sov jättegott. Sitter å äter frukost å saknar vissa saker hemifrån, Fil eller åtminstone en yoghurt med vettig förpackning. Lättdryck. Ej bredbar pastej. Bättre brödsortiment. shit nu har jag inte mycket tid kvar alls!

Fy tusan..

..vad got mat jag gjorde!

..vad spymätt jag är nu

..att vi ska orka springa snart



..vad söta barn jag har på jobbet:)

Onsdag

Jobbade tidigvakt idag också och kom fram till att det är mitt favoritpass. Så lugnt å skönt å va där innan barnen kommer, göra i ordning allt, tända lite ljus, å sen sitta å äta frukost med barnen som droppar in. Börja dagen lugnt, sen fullt ös, sen hem kl 2, de liker jeg:)

Det är standard att kolla mejlen så fort jag kommer hem, å hoppas på nå kul mejl, jobb! Idag var det äntligen bingo:) Intervju på en barnehage på tisdag! Jag hade visst sökt nånting där före jul å nu hade dom ett ledigt vikariat, 100 % februari-oktober. Nu jävlar ska jag vara bra på den intervjun! Synd bara att jag ringde upp istället för att mejla när man kunde välja, eftersom jag alltid har problem med norskan i telefon, så kan hända att jag gjorde bort mig lite där. Men har en intervju iaf:)

Idag är det fotbollsträning!!!! Det ska bli spännande minsann. Å se om man har nån kondition kvar överhuvudtaget. Men det ska bli riktigt kul å skönt att komma igång med träning igen. 

Innan dess blir det jobbsök å pastasallad.

Avslutar med lite bus från Frognerparken.



Har förresten tänkt börja med ett inlägg per dag, de ni!

Dansa dansa


Shit. Sen jag sa att jag inte skulle shoppa nå mer förrän Anneli kommer har jag shoppat för 2000 spänn!! å då är de ju inte svenska spänn jag pratar om, men vi kan låtsas.

Vi hittade stället där nattbussen går från å de var ju precis vid Karl Johan, tjoho! Så ikväll skaaa vi ut å dansa!:D

Nu tar vi helg:)

Vi leker "Från och med nu får ingen svära"
Det har gått tio minuter och jag ligger under med 4-0!! Jag förstår ingenting, det är ju Malin som är svärarn i den här familjen. Nu ska jag bara vara tyst. Det är ju ett hemskt straff, ge bort godis till den andra!

Vi har precis ätit tacos å sen blir de filmmys med Camilla. Imorgon är det inflyttningsfest på Sporveis eftersom det ska flytta in två nya tjejer där. På söndag; kanske tvätta, kanske träna, kanske söka jobb, kanske ut i de fina vädret, kanske bio? Jag har bestämt att jag vill se avatar ändå. Fast jag dissa den från första sekund i trailern. Men känns som man inte vill missa nåt som alla pratar så bra om.

Sådär! Uppdatering för hela helgen, done!


Sliten jenta

Fan, nu handlar det bara om att jag är trött alltså. Men det blev inte många timmars sömn inatt! Ingen aning varför. Så det var en tröttsam dag, å somnade som vanligt på tbanan hem. Det går verkligen inte hålla sig vaken, så hemskt, tänk om man gör ett sånt här ryck i sömnen å slår till nån!

Men imorgon är det helg, tjohoo. Måste måste bara söka nåt jobb först å sen ett dh-avsnitt som belöning kanske om jag orkar vara vaken.

Godnatt!


SötMalin som inte ens tycker om lappar:P

NU jävlar ska jag aldrig frysa om fötterna igen!:)

Nu är de ju faktiskt sovdags igen. Tiden försvann för vi var å kollade på en träning, ska börja träna med Ullern nästa vecka!! Det vankas träningsmatcher å inomhuscuper, fyy va kul:D

sova igen

Jag vågar inte prova min dator än, så jag sitter på din Malin, hihi. Men jag kom på idag, tänk om datorn kraschar! Å jag inte hunnit rädda allt på den, alla bilder t.ex!! Måste kanske införskaffa en extern hårdisk, å i värsta fall en dator juh. Åå jag vill ju köpa skor också, hittade ett par vaaarma på rea. 999, tror jag måste investera i dom. Men jag vill investera i en vaaarm jacka också. En sån för typ flera tusen som man kan ha resten av livet. Ett gymkort skulle också vara en investering. Det låter bra å säga investering. Fast jag fyller ju år snart mamma å pappa;)

Tror jag ska ta en liten nap innan min kära sambo kommer hem (som hade lämnat en söt lapp till mig:). Sen ska jag fundera på om det blir fotbollsträning ikväll!!

sova sova

Har tänkt göra värsta updateinlägget länge nu men det får bli imorgon! Imorogn it is. Om min dator lever, jag tror den håller på å döö. Inte kul. Inte kul utgift alls om jag måste köpa ny. Nu ska jag sova iaf, väckarn står på 05.15. Jobbar 7-14, min förtsta tidigvakt, jag tror de är ett rätt skönt pass förutom att gå upp så tidgt. Men tänk så här! Förr gick jag ofta upp den tiden eller tidigare å jobbade kanske till 18, då är ju de här easy peasy:) Nä nu måste jag somna så de blir frukost nån gång, hungrig!

Förresten Malin

Ett steg i rätt riktning, börja ta trappen istället för hissen kanske?;)

Tjockisar

Malin(sitter vid datorn): LINNÉA! Vi måste sluta äta godis!
Jag(tror hon tittar på internetbanken): Är det dyrt?
Malin(tittar på gamla bilder): Nä, vi har blivit tjocka!!

Så nu jävlar måste vi ta tag i träningen igen, blev min slutsats. Inte sluta äta godis. Det går inte.

hehe, kom just på att jag har kvar godis från bion igår. Malin tycker ja ska slänga de. Får nog smygäta upp de.

Orkar intee

Uppdatera. Men det gör ju Malin så fint.

RSS 2.0