Jaa!

Jag har Photoshop igen:D Här ska lekas:) synd att det är så jävla dålig kvalitet på bilderna från färjan. Märkte att jag hade haft jättehög iso.

Hanna med sin älskade gröna pinne:)

1: advent!

Woho! Här pågår storstädning och pyntning:)

I´m also a brunette now!


Madde och jag på Birka.

Å en till grej..

Jag ljög lite i ett inlägg kom jag på. Jag har ju inte alls fotat klart för alltid. Hur som helst fotar jag såklart till studenten. Så, nu har jag lättat på mitt samvete lite.

En till grej...

Jag kom på en till grej, jag vill ju inte missa att stolt få bära upp Photomics nya, efterlängtade logga!

Trött.

Sitter hos malin. Jag är trött. Det har varit lite sömn senaste nätterna och idag jobbade jag bland massa hundar igen. Min nästäppa vägrar släppa, jag kommer ju bli beroende av nässpray. Inte bra. Igår gungade det fortfarande lite efter båtfärden. Skönt att det var sista fotodagen för säsongen idag. Eller kanske för alltid. Det vet man inte. Usch, svårt måste bestämma innan februari. Om jag vill börja plugga eller göra nå annat är de inte så lätt att jobba en säsong till. Men. Även om jag är less nu så kommer jag längta tillbaka sen. Å en fotosäsong känns ju lite fjuttigt. Å om jag inte fortsätter så får jag ju inte parta med photomicarna nå mer. Å de va ju inge kul. Aja vi får se. Nu kom Lina. Ska vara lite social innan jag måste gå hem å spraya min näsa.


Fytusan.

Jag är verkligen allergisk alltså. Usch jag vill inte tro det. Men nu när jag sitter här med pipljud när jag försöker få ner nån luft i mina lungor har jag fått det bevisat för mig än en gång. Vi har haft besök av en hund, that´s why. Blä. Det går ju inte å va allergisk. Jag vill väl också ha en katt eller nå i framtiden. En gosig katt med långt hår!

Tada!


Planering är bra ibland.

Idag: Göra fint i min klädkammare! (Då borde man väl få unna sig något nytt så att det blir ännu finare?:) Kanske ägnar lite tid åt de andra garderoberna också.
Imorgon: Inventera med Anneli på NKV. Jag ser faktiskt fram emot att räkna pennor:)
Fredag: Packa, åka till Stockholm.
Lördag och Söndag: Umgås med Papi!
Tisdag: Kryssning!:D
Torsdag: Sista fotojobbet för säsongen. Jag har köpt allergitabletter så jag är förberedd den här gången!



Pingis.

Har vi spelat.


Men jag blev taggad på styrketräning. Jag skulle vilja bli staaark!

Snuvig.

Näst sista fotojobbet för säsongen idag. Allt var frid och fröjd, det verkade ett tag som jag skulle slippa djur. Tills Hund3orna kom. Där försvann friden. Den kom inte tillbaka heller. Dom lämnade efter sig ett tjockt lager hundhår över hela golvet, och en helt plötsligt snuvig fotograf med rinnande ögon.
Imorgon blir det havs. Jippie. Fast dock utan Malin och Camilla. Där försvann ju halva nöjet. Eller kanske hela egentligen.

Pallen!

Jag glömde min pall! Min porträttpall. I Älvsbyn. Bra jobbat.

Puh!

Dagen kan beskrivas med ett ord: Kaos! Skönt att det var min sista förskola.
Imorgon blir det jobb på havsbadet, Underbart. Tänk att bara få stiga upp, jobba, fara hem. Inget mer med de. Jag borde gå å kolla igenom dagens jobb och skicka in de. Jag vill inte. Jag vet att det inte finns en enda bild där ingen gråter eller skriker. Det ska jag tänka på imorgon om det känns långtråkigt, inga gråtande barn:)

Suck, suck och åter suck.

Min soffa är mysig. Alldeles för mysig för att jag ska kunna slita mig å gå å göra saker jag borde göra. Men jag måste. Jag måste flytta om lite saker i bilen. Eller jag kanske klarar mig? Nää fan jag skulle behöva köpa lite matsäck också. Blää vad det känns tungt att gå nerför alla trappor ( å sen upp) ut i kylan. Okej tänk positivt nu Linnea, några timmars jobb imorgon. Sen får jag gå på stan i Skellefte, sen god middag på Scandic med trevligt sällskap å säkert lite gott skratt på de. Japp, ta tag i livet nu!

Hästar?

Photomic ringde nyss och frågade om jag kunde jobba imorgon. Självklart! säger jag men suckar högt i huvet. Två förskolor! Nu inser jag hur less jag är, jag längtar efter havsbadet. Varför hann inte Kerstin ringa först? För hon är segast i världen! Jahapp då var det bara börja packa in grejerna i bilen. Ladda in ordrarna i jobbdatorn. Ringa skolorna. Ladda kameran. Leta vägbeskrivningar. Jag tänker inte lita fullt ut på min GPS igen. Läser nu på mina fotoordrar för nästa vecka. Längst ner på Grans order står det:
KRAV: Eleverna vill ha med sina djur på gruppbilderna och porträttbilderna annars vill de inte ta skolfoto! Jäklarns vilket hot alltså. Men shit! ska jag förutom eleverna dessutom ha 30 HUNDAR bland utrustningen. Eller vilka djur dom nu har. Hästar! Dom har ju hästgrejs där. Hästarna kan väl ändå inte vara inräknade i "sina djur". Hur ska ens en stor hund få plats med eleven på portträttbilden. Jaa, spännande jobb som sagt.

Däckbyte.

För några veckor sen bytte jag och Stefan däck på min bil. Eller Stefan bytte och jag oroade mig mest för att han gjorde rätt å skruvade åt nog hårt. Tänk så hemskt om man kör 110 å så lossnar däcket helt plötsligt. Det har ju iaf gått bra hittills, men nu måste jag vara nervös igen! Jag fick tydligen med fel däck när jag köpte bilen så nu står det en gubbe och byter till dom rätta. Jag berättade att jag hade märkt däcken som satt på med höger fram o.s.v  Då säger frun "Just det Jack har du satt på rätt däck nu." Han svarar med att sätta på sig glasögonen och sätta näsan en centimter från däcket å börjar inspektera; "Bra fråga!"  Uh oh!

No way November!

Idag ska jag göra hela lägenheten fin och laga god mat och god tårta. Med start nu!

RSS 2.0