Djurliv.

I måndags jobbade jag och Malin i servicehusen. I ett servicehus var det jättäckliga skiitstoora myror som sprang jättesnabbt och "hoppade" fram bakom varje hörn och överraskade oss. Vi skrek så vi fick ont i halsen. Herregud vilka mesar vi var, vi skulle bara ha vetat vad som väntade. Idag var vi där igen. Det var ännu fler myror. Och dom var större. Och dom hade vingar! Jag vågar knappt tänka på vad vi kommer möta på måndag. Fast det har jag redan gjort. Jag tänker mig myror som är lika stora som oss och som vill hämnas för att vi sprayade deras kompis till döds med rengöringsmedel. Å herregud.

Det händer mycket på havsbadet. När jobbet inte alltid är så intressant får man tycka att andra saker är intressanta istället. Den här fågeln hittade vi utanför en bungalow. Det ser ut som att den bara pladask landade där på rygg. Tar sig en liten tupplur. Den fick fortsätta sova i vattnet.

Karlshamn.

Nu drar jag ut på äventyr! Tappade just bort lypsylet, bad timing. Gotta go! Bye.

Fredag!

Åh vad skönt med en riktig helg efter en riktig jobbvecka! I helgen blir det fira mors dag, vara gesällhårmodell åt jacqan, match, och eurovision! Plus en packa-städa-tvätta-Söndag.

Ja, match imorgon, fjärde raka?:)

I hope so!


Info.

Shit det bara rasar in mejl från nyjobbet, trodde inte det kunde finnas så mycket information. Men det är ju bra, bättre med för mycket info än för lite. Just nu sitter jag å läser en 50-sidors handbok. Inte lite att ta in alltså! Å shit vad tiden går fort, om en vecka precis så är jag redan på väg hem från första utbildningsdelen. Spännande.

!

Å nu snöar det också!!

Stockholmsväder.

Det är 9,5 grader och mulet. Blä. Jag vill ha Stockholmsväder.



Söndag 11.10

Match igår. Mönstret sprack, men det blev iaf vinst med 2-0 så nu ligger vi etta och där ska vi stanna!

Inflyttningsfesten hos Emelie och Per igår var mycket trevlig och händelserik. Det var ju ändå mycket folk men vi blev bara tre tappra som äntligen tog sig ut vid halv två. Vi betalade in oss, dansade i en kvart och cyklade hem igen. Fan vad mycket folk det är på pentryt helt plötsligt.
image2

Är det verkligen 13 maj?

image1
Vädret verkar inte ha fattat det iaf.

Hagel och storm är ingen bra kombination. Det gör ont! Men hagel och 13 maj är inte heller så bra kombination tycker jag. Jag vill ju ha sommar juh! Nu får den faktiskt ta å komma för det börjar bli ett jäkla jag-vill-ha-sommar-tjatande.

Jaja.

Det var faktiskt mysigt med lite spöregn utanför fönstret idag, det kan få regna hela natten om det vill men jävlat prick 06.30 får det vara nog!

Hemma.

Usch vilket pissväder de var här hemma då. Eller solen lyser ju faktiskt lite, men det var inge kul å lämna typ 25 grader och klarblå himmel.  Jag vill också ha sommar!

Ännu ett steg i rätt riktning, 4-0 mot Kos/Gema. 4-0 igen, kan man börja ana ett mönster eller?:)

Sommar.

Shit vad grönt det var här! Det luktar sommar också. Det är sommar! Åå vad härligt. Imorgon blir det långprommis med Sanna i solen, hoppas på färg!

Alltså seriöst jag såg en kvinna som sög på tummen på flygbussen. Man förväntade sig verkligen inte att hon skulle suga på tummen, (det förväntar man sig kanske inte av någon vuxen) hon såg ut som en viktig businesskvinna med laptopen i knät, och med tummen i munnen. Jag vet precis vad Stefans kommentar till det här skulle vara så jag kan lika gärna skriva ut det på en gång; Hon har sugit förut!


Sthlm.

Nu blev det sthlm iaf. Även om jag ville det så gärna så kändes det tråkigt nu när jag har bokat, jag ville så gärna spela på lördag också! Blää. Men jag skulle ändå ha farit dit så snart som möjligt ändå och då skulle jag säkert också missa en match och nu riskerar jag inte å missa nå jobb. Så, nu känns det mycket bättre! Nu ska jag glädjas åt att jag äntligen får träffa pappsen å Agnetha istället.

Jävlar, nu är det packning som gäller!

Och, ni måste vinna!

Suck.

Det har varit ont om god sömn i natt. Det är inte en lugn stund i mitt huvud. Nu när jag har hunnit smälta att jag fick jobbet börjar det glada gå över i nervositet. Aaah vad det är mycket tankar som snurrar i mitt huvud!

Jag är så sugen på att fara till sthlm också. Pappa frågar så snällt om jag inte ska komma i helgen och lockar med 25 grader och sol. Jag vill! Men jag vill spela match på lördag också! Dessutom är det 30-årskalas inplanerat imrogon och vi har tid i tvättstugan söndag morgon, det är viktig tid det. Stefan har match så då kan han inte heller tvätta om jag skulle fara. Beslutsångest.

Happy.

Det har varit en bra dag idag också. Mamma hälsade på och bjöd på en moster fia. Jag bjöd henne på snabbkaffe. Sen försökte hon rädda min blomma i köksfönstret som nog hade fått lite för mycket sol. Okej, kanske lite för lite vatten också. Orkidéen mår inte så bra heller. Sorry Lina.
Även mormor har proppat i mig massa fika och Harry har varit här och satt upp massa grejer på väggarna. Great!
Dessutom har jag tackat Ja till jobbet och havsbadet har ringt så det blir jobb fr.o.m måndag. Great!

Det är roligt att vara Happy!

...

Det blev att städa halva lägenheten iaf. Okej kanske inte ens halva men vardagsrummet är tiptop iaf. Fast nu när jag ser mig omkring så är det visst någon som har varit framme och förstört min tiptop-städning. Det ligger ett bananskal på soffbordet och ett täcke i soffan. Äsch.

Proud!

Jag är så stolt! Jag är så glad! För jag fick just ett samtal från Photomic och dom vill anställa mig! Shit vad stolt man kan vara. Jag tror jag ska städa hela lägenheten nu medans humöret är på topp. Japp det ska jag göra. Jag tror jag ska ringa Kungsfoto också. Dom vill nog veta att jag har blivit erbjuden ett annat jobb.
I´m Proud!


Knoppa.

Knoppa är ett konstigt ord. Det kom jag på idag när jag såg träden på väg till stan och tänkte för mig själv: Åh! träden knoppar! coolt att det händer under en natt bara, fast jag kanske missade att dom redan hade knoppat lite igår.
Knopp, Knoppa, Knoppar. Jag är inte ens säker på om det heter knoppa längre.

Yes!

Seriepremiär igår och vi vann med 4-0.  Yes, ett steg närmare serievinsten!

RSS 2.0