VM-helg

Idag har vi varit upp till holmenkollen å tittat på skid-vm. Vi hade ingen biljett men stod i skogen precis vid spåret där dom passerade tre gånger. Coolt att ha varit på ett VM, mindre kul att det var Norge som tog guld bara!
Det var hur mycket folk som helst och på tunnelbanan dit trodde jag nästan jag skulle utveckla klaustrofobi. Vi stod så packat att de inte gick å röra sig å då klämde dom ändå in ännu mera folk. Varmt, trångt å en bit å åka. Koncentrerade mig mest på att inte få panik.
Igår laddade vi upp inför kvällen med att gå på fridays å äta lite å tänkte ta en drink. När vi sitter å tittar i menyn så ramlar det ner en kniv i mig från våningen ovanför. En servitör undrade hur de gick, jag sa att jag borde få en gratis drink. Det tyckte han också å såg lite beklagande ut. Efter en stund kom han tillbaka å sa att han skulle betala en drink till mig, då var jag nöjd:)
I fredags åt jag sushi.

:)

Blev glad igår när jag hörde att mamma å joanna ska boka osloresa i april, har redan börjat tänka på va vi ska göra:) Hoppas det är fint vårväder! sommar kan det också få vara:) Så kan vi picnica å grilla å vandra runt i fina oslo:)
Snart kommer de bilder!

Lyxdag

hade vi på jobbet idag! Hälften är hemma med vattenkoppor så vi hade bara 6 barn idag, å 4 vuxna:) Vi satte dom i fyra pulkor och gick på tur upp i skogen. Gjorde upp eld som vi försökte grilla korv och pinnbröd på. Den brann inte såå länge i all snön med blöta pinnar men vi var stolta över att i gjort en eld iaf! Mys, men en tur med barnen tar alltid mycket av ens krafter så nu är de gott å vara hemma å slöa. Snart helg:)

Tack!

Mormor å mamma för grattiskorten! Så kul att få post:) Jag har kommit på en grej jag ska lägga lite av pengarna på, det behövs verkligen! http://www.personligalmanacka.se/ en sån:) Kanske jag känner mig lite mindre stressad om jag kan få ut allt ur huvet å skriva det i en almanacka istället. Nu ska vi fira lite alla hjärtans dag här:)

09.02.11

Stressar mest med att få klart massa saker i lägenheten. Tycker vi har varit effektiva å fått upp ganska mycket nu! Jag fick mitt nya simkort idag så om exakt en vecka ringer jag billigt till sverige:)

RSS 2.0