Nyårstävling.

Tävlingsdeltagare: Malin Lina Camilla Jacqueline

Nyårsdeltagare: Linnéa, Malin, Lina, Jacqueline, Camilla, Stefan, Erik, Thomas, Mikael, Andreas.

Regler: Den som har flest rätt gissningar vinner.

Mina gissningar:

Den som:
Först får gamnacke: Mikael
Spyr först: Malin
Somnar först: Mikael
Blir fullast: Andreas
Äter mest: Mikael
Drar första fyllesnacket: Erik
Gråter först: Lina
Springer ut naken i snön först: Andreas
Är uppe längst: Erik
Först säger "jag mår illa": Det blir väl jag pga magsjuka. Peppar peppar!!
Ger första pussen: Stefan
Spiller först: Jag
Har sönder något först: Camilla
Bråkar först: Stefan
Blir mest bakis: Lina
Däckar först: Andreas
Fyllehickar först: Jacqueline
Blir fulast på bild: Jag
Missar tolvslaget:Thomas
Får mest punkter: Mikael

Nyår imorgon i Kåbdalis!

Stefan håller på å tillfriskna från magsjuka och jag ber till gudarna att jag inte blivit smittad! Sitter och inbillar mig att jag mår illa. Får bli en tidig kväll. Vi ska ju ha kuuul imorgon!:D

26 dec.

Jag har åkt slalom idag, för första gången sen jag vet inte när. Kanske 7 år sen.Å snowboard har jag åkt! eller åkt och åkt, försökt! Filmbevis finns!:) funderar jjust nu om det kanske blir å följa med till Norge imorgon. Läskigt!

Gårdagen.


Vi hittade ett roligt träd.


..och gjorde chokladansiktsmasker!

åsnemjölk.

Äsch det gick för segt att ladda upp bilder med det här internetet, tråkigt. Idag har iaf jag å joanna varit på upptäcksfärd här i Lindvallen sen spaade vi:) Ikväll har vi spelat buzz och från A till Ö. Efter mycket diskussioner vann tillslut mitt lag med ordet åsnemjölk.

Roadtrip.

Sitter i en lien minibuss på väg till Sälen nu, har just stannat i västerås för pisspaus och godisköp. Nu är det allsång till mamma mia-skivan som gäller! Måste nog lägga bort datorn nu innan jag blir åksjuk. Uh oh, jag tror det är försent!

Mätt!

Mm gott julbord hade Scandic.  Å massa efterrätt. Å ändå sitter jag å trycker after eight nu.

Jag är stressad. Jag har inte börjat packa än. Det hade varit skönt å ha de klart till imorgon, men nu är jag ju för trött. Jag har iaf skrivit packningslista! Nä jag ska gå å sova så  jag får vakna upp till lilla julafton:)

...

Idag: Gå på stan och träning.
Imorgon: Middag i Skellefteå.
Fredag: Lilla Julafton.
Lördag: Stockholm.
Söndag:Bila upp till Sälen.
Måndag:Fira Agnetha.
Tisdag:
Onsdag: Julafton.
Torsdag:
Fredag:
Lördag:
Söndag:Stockholm.
Måndag:Hem.
Tisdag: Dinner with the girls?
Onsdag:Nyår!

Shit, det är inte mycket kvar av 2008!

Sådärja!

Nu har jag det svart på vitt, jag är allergisk. Mot häst, ko, hund och katt. Dessutom mot björk och sälg. Allt jag testades för. Det känns ju verkligen som ett roligt steg i mitt liv. Jag har blivit en allergisk tönt som inte kan hälsa på folk med djur utan att få andningsproblem.

Jag har just skickat iväg ansökan så nu hade jag bara kunnat njuta av helgen. Men nej, helt plötsligt var det inte en riktig fredag för mig längre. Bara att stiga upp klockan fem och åka iväg å jobba. Städa rivi för fjärde gången den här veckan, woho!

Nu ska jag hopppa in i duschen och fixa nå middag innan 8! Middagsdelen lät jobbig....jag vill ha godis.

Ge mig ett svar snälla ängel.

Det var kul att få skratta i två timmar (inte riktigt konstant då) men pausen hjälpte inte mitt skrivande som jag trodde den skulle göra. Nu är jag väl för trött, borde verkligen sova. Imorse var det väldigt lockande att stanna kvar i sängen. Men jag vill göra klart. Frågan är ju om jag vill skriva färdigt nåt dåligt idag eller vänta tills imorgon å hoppas på att det blir bättre. ÅÅÅ jobbigt liv helt plötsligt! Varför kan jag inte bara komma på nåt som jag vill jobba med resten av mitt liv sen är de bara satsa på de helhjärtat! Jag hoppas jag får en uppenbarelse i drömmarna inatt, nån liten ängel som säger vad jag är ment to be. Så, nu har jag fått skriva av mig lite.

ÅÅ!

Jag hittar inte en enda representabel bild på mig själv! Det skulle ju bra om man hade någon bild där man inte festar när man ska söka jobb! Jag blir galen! Nu har jag ca 30 minuter på mig att skriva klart och hitta en bild!

Lättnad.

Det gick bra idag! Jag vart nöjd med bilden, förskolan vart nöjd med bilden. Det var snälla å söta barn som sjöng luciasånger för mig. Dock är det riskfyllt att vara på förskola, en liten maja attackerade mig med sylvassa naglar och gav mig klösmärken över halsen. En ludvig försökte köra på mig med sin spark men jag va snabb! Tur var de för jag bar på både kamera, dator å blixt. (Kan man säga både när man nämner tre saker? vad ska man annars använda för ord?)

Omfoto.

Jag ska till Kåge på omfoto imorgon. Jag känner pressen. Det bara måste bli en bra bild helt enkelt. Jag hoppas att alla 25 barn är på bra humör! Det blir typ 30 pers på bilden. Shit, det mesta jag har tagit på förskola är typ 20. 10 ungar extra nu jag måste charma med min panda.

Aa..

Jag och Stefan tittade på gamla bilder, nu sitter han å gnäller å vill att jag ska bli blond igen. Synd att det är försent baby:)

Jag vill vara brun!

Jag sitter å tittar på gamla bilder, letar redigeringsoffer:)



Turkiet -06. Så här brun vill jag vara! Nuu!

Undrar hur jag ser ut när jag är brun med brunt hår? Brun! brun brun brun. Fult ord.
Kommentarer till mitt mörka hår:
Mamma: Ja det var väl fint men jag förstår inte vad det är för del på blont.
Pappa: Varför? Varför? Varför? Vad är det för fel på det naturliga?
Mormor: Men varför? (Med väldigt frågande blick)

Dom verkar vara rätt eniga om att jag gjorde fel val. Men det tycker inte jag:)

Jävla strumbyxor!

Det känns som jag köper strumpbyxor hela tiden men ändå har jag aldrig några. För de går ju hål i dom hela tiden! Har mina nyaste strumpbyxor på mig. Upptäckte just att det var hål i dom! BLÄ.

Åå vad roligt det var att träna:)

Roligt, men jobbigt! Det känns riktigt skönt att ha kommit igång med träningen igen. Det kommer bli en bra säsong tror jag. Jag hoppas de!

Julmust är gott!

Men det är farligt med december alltså. Imorrn är det träning! Jag längtar. Fast det lär ju vara jävulst jobbigt. Utan varken kondition eller några muskler kvar.

1:a December!

Mysigt!:) Men jag har sovit tills nu å de känns inge bra, känner att jag måste göra massa nytta. Jag är nyfiken på kalendern. Men säkert är den inge bra för som vanligt är man för gammal fast jag vägrar inse det. Förra årets var dock ganska söt.


RSS 2.0