HEJ!

De har hänt alldeles för mycke att skriva om så det har blivit att inte skriva alls. Men nu kommer en update!

Jag har fyllt år. Tänkte att de skulle kännas som en vanlig dag bara, första gången jag fyllde år utan familj tror jag. Men redan på morgonen blev det till en bra födelsedag över förväntan då Malin väckte mig med sång, kaka å en present! Å inte vilken kaka som helst, de var ju en Oreo dreamcake mmmm. Även Hanna vaknade av sången å var snabb på att stämma in från sin madrass på golvet. På jobbet fortsatte firandet med kramar, massa rosor å ett stort glittrigt kort med hälsningar från flera kollegor. Fin avslutning på dagen var fotbollscupen. Även om jag var alldeles för trött, hungrig å hade dåligt samvete för hannas skull. Även där blev jag firad med en liten kaka:) Sen har det ramlat in lite fler presenter som inte alls var fel:)

Jag trivs bra på mitt jobb.
Alla är jättetrevliga å välkomnande. Barnen är söta å snälla. De flesta iaf. Oftast. Barnehagen ligger jättemysigt till vid skogen där vi har varit på skidtur de senaste torsdagarna. Kul å göra nå annat än att bara vara i och utanför barnehagen. Hunnit med en mycket trevlig löningspils. Gooood trerättersmiddag på nåt känt ställe med massa skratt och livliga diskussioner. Har också fått fara på en väldigt intressant, och underhållande, kurs. Handlade om barns språkinlärning. Lite jobbigt att jag kom dit en halvtimme sent bara. Efter att ha irrat runt i snöstormen, inte själv dock, tack å lov.

De va ju dålig planering av mig å påbörja ett långt inlägg innan jag ätit frukost. Nu blinkar min hungermätare rött för länge sen så de får böi fortsättning följer.

Eurovision

Ledig från jobb idag men ställde klockan på 07.50 för att vara beredd på att köpa biljetter till eurovisionfinalen. Förde över pengar, registrerade mig på sidan, kollade vilka som skulle med, kolla så dom också var redo att köpa. Sen när klockan slår 9 så är de ju så klart överbelastat på sidan å det går inte komma nånstans. Efter en halvtimme var ja inställd på att det var kört. Trååkigt!! Men sen typ 10 minuter innan det var slutsålt kom jag åt biljetter! Pjuuu. Tråkigt däremot att ja bara fick tag i två så de inte blev nån till Anneli:( Hoppas Sverige kommer med till finalen nu då, skulle ju vara typiskt annars. Norges bidrag var då inge bra heller så då vet ja inte vem man skulle heja på. Den som är bäst kanske, helt enkelt:)


Malin vaknaaaa

Det blev inget åkande igår, vi hittade inte dit. Eller vi hittade backen men inte hur vi skulle ta oss upp. Tråkigt. Jag var taggad för pulkåkning. Får göra det ett nytt försök nån dag.
Ligger å väntar på att malin ska vakna nu, jag har varit vaken sen 8! Blä, ville ju sova länge. Ikväll blir det iaf att äta sig tjock till melodifestivalen:) Tjoho, på måndag släpps biljetterna till den stora finalen.Måste. Ha.

Jag älskar helg.

Shit, veckan gick riktigt fort. Precis som jag å Malin hoppades i söndags. Då satt vi å diskuterade att veckan kommer gå fort för de är ju faktiskt inte så många dar till onsdag. Å då har ju halva veckan redan gått, då är de bara torsdag å fredag kvar å de går ju fort. Å de gjorde de!
Jag började på mitt nya dagis i torsdags å ja trivs jättebra redan! Söta, snälla barn å trevlig personal, lite mer i min ålder för en gångs skull, kul!:) Tänkte först att ja jobbar väl där i februari typ för sen vill ja hitta nå heltid. Men nu vill jag ju va kvaaar. Idag frågade dom till och med om jag ville öka upp från 40% vikariat till 60% fast(tror jag, men iaf hur länge jag vill typ). Det kändes kul, då måste dom ju vara nöjda, efter en dag redan:) så tänk om jag kan hitta nå kul 40%, då skulle jag bli nöjd!

Nä, nog jobbsnack, nu är det helg! Vi sitter här redo för pulkåkning och väntar på resten av gänget. Vi ska till Holmenkollen, man åker tunnelbana upp för backen, eller buss kanske. Å sen tar de tydligen tio minuter att åka fortfort ner. Folk tittar på en som man är galen när man säger att man ska dit å åka, hihi, vi får väl se hur de här går:)

Mello imorgon!!!

MmMm

Anneli var här i helgen. Det var en bra helg trots att det inte vart någon utgång som planerat. De är just de, man ska it planera så himla mycke. Från å med nu kör vi spontant! Iaf, så åt vi tapas på lördan, gott, mysigt å dyrt! Jag avslutade med en oreo dreamcake till efterrätt, fyy vad goda. Jag har redan tryckt fyra stycken sen jag kom hit. Söndag var vi kulturella å gick på museum. Mysigt, kändes som den gamla goda tiden då pappa tog med oss på sthlms alla museum. Roligast då var fikapauserna kommer jag ihåg. Äsch hade inte tänkt sluta där utan bilder men nu vart jag väldigt trött! gonatt!

RSS 2.0